 |
|
 |
 |
منوی اصلی |
 |
 | لینکهای سریع |
 | دیگر بخشها |
 | بخش کاربری |
 | مطالب سایت |
 | بخش خبری |
 | امکانات سایت |
|
|
|
|
|
|
 |
جستجو |
 |
|
 |
پیغام کوتاه |
 |
|
 |
نظرسنجی |
 |
|
 |
ماهنامه فيلم |
 |
|
 |
مجله دنياي تصوير |
 |
|
 |
مجله هفتگي سينما |
 |
|
 |
روزنامه |
 |
|
 |
جهان سينما |
 |
|
|
 |
در سه اپيزود و با بودجه 30 ميليون دلار؛ |
 |
|

در سه اپيزود و با بودجه 30 ميليون دلار؛
مجيدي پس از دريافت جايزه ابنعربي: فيلمي درباره پيامبر اسلام ميسازم
خبرگزاري فوژان: مجيد مجيدي، كارگردان سينماي ايران هنگام دريافت نخستين جايزه جشنواره سينمايي «ابن عربي» در اسپانيا اعلام كرد فيلمي بلندي درباره زندگي پيامبر اسلام مي سازد. |

| |
|
به گزارش ارسیده،نخستين جايزه جشنواره سينمايي ابن عربي جمعه شب 26 فوريه در شهر مورسيا كه منطقهاي خودمختار در اسپانيا است اهدا شد. شهردار مورسيا با اهداي جايزه اين عربي به مجيدي براي مجموعه فيلم هايش از اين كارگردان ايراني تجليل كرد. بي بي سي گزارش داده كه شهردار مورسيا گفته است آثار مجيدي نمونه شايسته فيلم هايي است كه جشنواره ابن عربي در پي آن است. ابن عربي، عارف و نويسنده بزرگ جهان اسلام در شهر مورسيا متولد شده و سال 638 هجري قمري درگذشته است. «فتوحات مكيه» و «فصوص الحكم» دو اثر معروف او هستند كه بعد از گذشت چندين قرن هنوز هم به عنوان مهمترين كتاب هاي تمدن اسلامي از آنها ياد ميشود. از سوي ديگر اسكرين ديلي نيز روز گذشته گزارش داد كه مجيدي فيلم بلند و تازه اي درباره زندگي پيامبر اسلام ميسازد. مجيدي مقدمات ساخت اين فيلم را كه «حماسي تاريخي» خوانده شده فراهم كرده و بودجه اي 30 ميليون دلاري براي آن در نظر گرفته شده است. ساخت اين فيلم بزرگترين و بلندپروازانه ترين پروژه سينمايي ايران توصيف شده است. پيش توليد اين فيلم شروع شده و مجيدي به همراه محمدمهدي حيدريان تهيه كننده آن در تلاش براي پخش جهاني آن در اواسط سال 2011 ميلادي هستند. اسكرين ديلي گزارش داده است «اين مسأله قطعي است» كه محور اين فيلم بيشتر بر دوران كودكي پيامبر تا سن 12 سالگي و قبل از بعثت ايشان است. فيلمنامه اين فيلم را مجيدي با همكاري كامبوزيا پرتوي با صرف سه سال وقت و تحقيقات گسترده نوشتهاند. مجيدي همچنين در جريان سفر هفته گذشته خود به اسپانيا گفتگويي طولاني با شبكه سه راديو سراسري اسپانيا داشت كه درباره فيلم تازه خود درباره پيامبر توضيحاتي داد. به گفته او، اين فيلم محصول بين المللي است كه در كشورهاي مختلف از جمله شمال آفريقا و خاورميانه ساخته خواهد شد. كارگردان «بچه هاي آسمان» گفت «قصد دارم سه فيلم بلند درباره حضرت محمد بسازم كه اولين آن مربوط به زمان تولد تا ۱۲ سالگي اشان است.» به گفته مجيدي، فيلم دوم از 12 سالگي تا زمان ازدواج پيامبر اسلام خواهد بود. طبق روايات تاريخي پيامبر اسلام زماني كه 25 سال داشت خديجه كه زني ثروتمند بود و از امانت و صداقت پيامبر خبر داشت از او خواست مالالتجارهاي را به شام ببرد. هنگامي كه پيامبر از سفر بازگشت خديجه از او درخواست ازدواج كرد و پيامبر پذيرفت. مجيدي در اين گفتگو همچنين گفت كه آخرين بخش از فيلم او مربوط به زمان ازدواج پيامبر تا شروع بعثت پيامبر اسلام خواهد بود. حضرت محمد در سن 40 سالگي و طبق رواياتي ديگر در سن 43 سالگي به پيامبر مبعوث شدهاند. كارگردان «آواز گنجشكها» درباره هدفش از ساخت اين فيلم گفت كه قصد دارد چهره اي متفاوت از اسلام در جهان نشان دهد. مجيدي گفت در جهان و به ويژه غرب آنچه از اسلام شناخته ميشود، خشونت است و اين مسأله مانع درك درست از دنياي مسلمانان ميشود.
|
|
ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : يكشنبه، 9 اسفند ماه ، 1388 (3 مشاهده)
article427.html
|
|
|
|
|
 |
«هارموني مرگ»شايان عبدالوهاب |
 |
|

فريد وليزاده به جمع بازيگران «هارموني مرگ» پيوست
خبرگزاري فوژان:«فريد وليزاده» به تازگي بازي در فيلم «هارموني مرگ» به كارگرداني «شايان عبدالوهاب» را آغاز كرد.. |

| |
|
به گزارش فارس، «فريد وليزاده» به تازگي بازي در فيلم «هارموني مرگ» به كارگرداني «شايان عبدالوهاب» را آغاز كرد. بر اساس اين گزارش، اين فيلم اپيزود سوم «نت توهم» است كه راجع به قرصهاي روانگردان ساخته ميشود. وليزاده به تازگي بازي در فيلم «پليآف» به كارگرداني سيامك خواجهوند و تهيهكنندگي كيان بابائيان را به پايان رسانده و در اين فيلم جايگزين نيكبخت واحدي در نقش يك فوتباليست به نام «وحيد» شد. وي همچنين براي حضور در فيلم «پيتزا مخلوط» به كارگرداني «حسين قاسمي جامي» و تهيه كنندگي «حسين حبيبي» صحبتهايي انجام داده است.
به گزارش فارس، «خاك آشنا»آخرين فيلم اكران شده از اين بازيگر است و در حال حاضر بازي در فيلم تلويزيوني «غبار عشق» به كارگرداني «حسينعلي ليالستاني» را آماده پخش دارد.
|
|
ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : يكشنبه، 25 بهمن ماه ، 1388 (6 مشاهده)
article426.html
|
|
|
|
|
 |
گفتگوي جواد شمقدري |
 |
|

جواد شمقدري:
حمايت شامل فيلمهايي است كه مخاطب را به سالن سينما بكشاند
خبرگزاري فوژان: معاون سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: حمايت ما شامل فيلم هايي است كه مخاطب را به سالن سينما بكشاند كه البته امسال 10 فيلم بدين ترتيب در جشنواره حضور داشت. |

| |
|
براساس این گزارش،از مشهد، جواد شمقدري چهارشنبه شب در آيين اختتاميه هفتمين جشنواره فيلم فجر در مشهد اظهار داشت: استان خراسان رضوي داراي ظرفيتها و فيلمسازان خوبي است و قطعا وظيفه ما نيز هست كه گامهايي را در اين راستا برداريم كه البته اين صحبت بنده را بر روي حساب مشهدي بودن نگذاريد. وي افزود: آسيبهايي در سينماي ايران در سالهاي گذشته وجود داشته است كه البته بايد در اين راستا سينما را بسمتي ببريم كه با مردم ارتباط تنگاتنگي ايجاد كند كه از اين طريق ميتوان از گرفتاريها نجات پيدا كرد و حتي در جشنواره امسال شاهد اكران فيلمهايي بوديم كه مردم با ناراحتي و گاه با گفتن ناسزا سالن را ترك كردند. وي تاكيد كرد: بايد از كارگردان، تهيه كننده و ساير عوامل خواست كه به سالن بيايند، فيلم را با مردم نگاه كنند و حس مردم را نسبت به فيلم ببينند و در اين راستا سينما ايران بايد ياد بگيرد كه براي مردم فيلم بسازد و دغدغههاي مردم را نيز بشناسد. معاون سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي خاطرنشان كرد: همچنين برخي سينماگران فيلم هاي خود را بسمتي بردند كه ميخواستند در ديگر جاها مورد تقدير قرار گيرد و در كنار اين موضوع امسال شاهد اكران فيلمهايي نيز بوديم كه به شدت استقبال و اقبال عمومي داشت و گاه فيلمسازان اينگونه فيلمها با توجه به آن جمعيت و با اينكه شرايط توليد فيلم در ايران سخت است ميخواستند 10 فيلم همانند آن فيلمها بسازند. وي گفت: امسال اين جشنواره در 10 مركز استان و سه شهرستان برگزار شد كه درمجموع در 13 شهرستان برگزار شده و البته با استقبال مردم هم مواجه شد و در مركز استانها نيز فيلم ها از سوي مردم داوري ميشد و در همين راستا فيلمهايي كه از سوي مردم منتخب عنوان مي رفت هيئت داوران هم قبل از آن را انتخاب كرده بودند كه نشان دهنده اين است كه اگر به مردم نزديك شويم به راي و نظر آنها نيز نزديك شدهايم. شمقدري تصريح كرد: همچنين در دورههاي قبل يك نوع ديكتاتوري فرهنگي حاكم شده بود كه اين شيوه عملكرد در دهه 60 هم رايج شده بود و با توجه به اينكه دنيا به سمت تحولات و اتفاقات جديد بود اين شيوه هم بايد تغيير پيدا ميكرد كه گام نخست را برداشتيم كه بايد گفت البته دوران احتياط گري گذشته است و در اين راستا بايد به مردم نزديك شويم و حوزه نقد را گسترش دهيم. |
|
ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : يكشنبه، 25 بهمن ماه ، 1388 (7 مشاهده)
article425.html
|
|
|
|
|
 |
تازه ترین خبر از مراحل فنی «پلی آف» |
 |
|

80درصدازتدوین فيلم»پلی آف» به کارگردانی »سیامک خواجوند «و تهيه كنندگی« کیان بابائیان« توسط حامد رضی به پایان رسید.
خبرگزاري فوژان: در این پروژه که نخستین تجربه کارگردانی فیلم بلند»سیامک خواجوند «جمعی از بازیگران شناخته شده سینما حضور دارند.موسیقی وصداگذاری این فیلم همزمان در حال انجام است که موسیقی را «مهدی غفوریان»می سازد.
|

| |
|
کیان بابائیان تهیه کننده «پلی آف» در خصوص قصه فیلم به خبرگزاری فوژان گفت:مشکلات، اتفاقات و حواشی رسیدن یک تیم لیگ 1به لیگ برتر رادر قالب طنز مورد بررسی قرار داده ایم .
سیامک خواجوند نیز عنوان کرد:سوژه این فیلم بر خلاف سایر فیلمهای مرتبط، سوژه ای شیرین ،بکر و غیر تکراری بوده که باعث موفقعیت این فیلم خواهد شد.
عوامل سازنده فيلم پلی آف عبارتند از: نویسندگان:کیانوش اسلامی و سیروس میمنت،بر اساس طرحی از ابراهیم آرزو،/ كارگردان: سیامک خواجوند، / ،مدیر تصويربرداری:محمو داکبری پرست ،/ صدابردار:رضا تهرانی/طراح گريم :حسین یزدی/ طراح صحنه ولباس: افسانه صرفه جو/،جانشین تولید:سینا حسنی/، منشی صحنه:فرشته عروجی/،گروه کارگردانی:مجید موثق ،مهدی گلستانیان /تصویربردار پشت صحنه :آیدین هدا /مدیر تدارکات :اسماعیل کردی /هماهنگی تولید:ندا زاهدی /روابط عمومی :زهرا یو سفی /تدوین :حامد رضی/موسیقی:مهدی غفوریان/ بازيگران:مهران غفوریان/رضا شفیعی جم /سید جواد هاشمی/احمد پور مخبر/یوسف صیادی/کیمیا بابائیان/مهدی امینی خواه/فرید ولی زاده/سید رضا حسینی/شهرام آریا/ امید متقی و سیروس میمنت/. تهيه كننده: کیان بابائیان
نمایی از «پلی آف»

|
|
ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : چهارشنبه، 14 بهمن ماه ، 1388 (5 مشاهده)
article424.html
|
|
|
|
|
 |
فاتحین سیمرغ دوره 28 |
 |
|

فاتحین سیمرغ بيست و هشتمين جشنواره بينالمللي فيلم فجر؛
خبرگزاري فوژان: سيمرغ بلورين بهترين فيلم و بهترين كارگرداني بيست و هشتمين جشنواره بينالمللي فيلم فجر به فيلم «به رنگ ارغوان» ساخته «ابراهيم حاتميكيا» و تهيهكنندگي «سيدجمال ساداتيان» رسيد. . |

| |
|
به گزارش ارسیده، جوايز بخشهاي مختلف جشنواره به شرح زير است؛
* بخش نقش خيال- آثار پويانمايي در ادامه مراسم در دو پرده ويدئو آرت عاشورا پخش شد و با اعلام مجري و پخش يك ميانبرنامه يك دقيقهاي مراسم اهدا جوايز آغاز شد. هيات داوران بخش نقش خيال- مسابقه آثار پويانمايي به روي صحنه آمدند و پس از اعلام نامزدها توسط مجري، اين گروه از داوران جوايز خود را به اين شرح اعلام كردند: جايزه سيمرغ بلورين بخش مسابقه آثار پويانمايي به «شهر خاموش» ساخته «امير مهران»، ديپلم افتخار اين بخش به اثر «نوازنده» ساخته «كيانوش عابدي» اهدا شد. سعيد توكليان، اميرمحمد دهستاني و رضا تقدسي داوران اين بخش از جشنواره بودند.
* بخش چشم واقعيت- فيلمهاي مستند در ادامه مراسم هيات داوران بخش چشم واقعيت به دعوت مجري به روي صحنه آمدند. اين داوران شامل مهدي همايونفر، حبيب احمدزاده، سعيد صادقي و رضا برجي جوايز خود را به اين شرح اعلام كردند: سيمرغ بلورين بهترين مستند بلند به «فيما امامي و رضا دريانوش» كارگردانان فيلم «جاي خالي آقا يا خانم ب»، سيمرغ بلورين بهترين مستند كوتاه و نيمه بلند به «رضا فرهمند» كارگردان فيلم «اتاق صعود»، ديپلم افتخار اين بخش به «فتحالله اميري» كارگردان فيلم «زندگي در كسوف»، ديپلم افتخار ديگر اين بخش به «سيدحامد نوبري» كارگردان فيلم «فقط كمي نور» تقديم شد. در ادامه مراسم چند قطعه موسيقي توسط عليرضا قرباني به صورت زنده اجرا شد.
* بخش ويدئو سينما هيات داوران اين بخش (مسابقه آثار ويدئويي) شامل مهناز مظاهري، قاسم قليپور، محمدرضا اعلامي، جهانگير الماسي و حبيبالله بهمني جوايز خود را به اين شرح اعلام كردند: در بخش مسابقه آثار ويدئويي بلند دو ديپلم افتخار به «احسان عبديپور» كارگردان فيلم «افسانه 98» و «امين فرجپور» نويسنده فيلمنامه «دويدن در ميان ابرها» اهدا شد. در بخش مسابقه آثار ويدئويي كوتاه نيز يك سيمرغ بلورين به «فرشيد اخلاقيپور» كارگردان فيلم «تالار عروسي بوف كور» تقديم شد و يك ديپلم افتخار به «طوفان نهانقدرتي» نويسنده و كارگردان فيلم «ترانهاي براي لوبا» اختصاص يافت.
* بخش نگاه نو- فيلمهاي اول و دوم در بخش مسابقه فيلمهاي اول و دوم 4 ديپلم افتخار اهداء شد. ديپلم افتخار بهترين نويسنده به «جليل سامان» براي فيلم «زندگي»، ديپلم افتخار بهترين نويسنده به «احمد كاوري و داود اميريان» براي فيلم «نفوذي»، ديپلم افتخار بهترين فيلمبرداري به «تورج اصلاني» براي فيلمهاي «زمزمه با باد» و «بدرود بغداد»، ديپلم افتخار بازيگر نقش اول به «رضا خدادبيگي» براي فيلم «زندگي»، همچنين در بخش بهترين كارگرداني يك ديپلم افتخار به «احمد كاوري» و «مهدي فيوضي» براي فيلم «نفوذي» اهدا شد و سيمرغ بلورين اين بخش از جشنواره به «بهرام توكلي» كارگردان فيلم «پرسه در مه» رسيد. در ادامه جايزه ويژه هيات داوران به فيلم «زندگي» به تهيهكنندگي «همايون رضا عطاردي» اهدا شد و دبيرخانه جشنواره از فيلم «راز دشت تاران» به كارگرداني «هاتف عليمرداني» و «محمد لطفعلي» به خاطر بهرهگيري خاص از جلوههاي ويژه اهدا كرد. همچنين سيمرغ بلورين بهترين فيلم اول و دوم به فيلم «نفوذي» به تهيهكنندگي جمال شورجه و حسن عليمرداني اختصاص يافت.
*بخشهاي بهترين جلوههاي ويژه، چهرهپردازي و طراحي لباس و صحنه در ادامه مراسم جوايز بخشهاي چهره پردازي و جلوه هاي ويژه و طراحي لباس و صحنه اهداء شد. مجري مراسم از داوران اين بخش دعوت كرد تا روي صحنه حضور يابند. همچنين جواد شمقدري و مهدي مسعودشاهي نيز براي اهداء اين جوايز روي صحنه آمدند. ابوالقاسم طالبي، اسفنديار شهيدي، ابراهيم فياض، محسن علياكبري و سيدناصر هاشمزاده به روي صحنه آمدند و جوايز اين بخش را به اين شرح اعلام كردند: سيمرغ بلورين بهترين چهرهپردازي به «سعيد ملكان» براي فيلم «ملك سليمان» اختصاص يافت و در بخش جلوههاي ويژه سيمرغ بلورين بهترين جلوههاي ويژه ميداني به «محسن روزبهاني» براي فيلم «شب واقعه»، سيمرغ بلورين بهترين جلوههاي ويژه رايانهاي به «هديش بيگدليشاملو» براي فيلم «هفت دقيقه تا پاييز» و سيمرغ بلورين بهترين جلوههاي ويژه رايانهاي به «لئو لو» براي فيلم «ملك سليمان» اهدا شد. در ادامه سيمرغ بلورين بهترين طراحي لباس و صحنه به «عباس بلوندي» براي فيلم «شب واقعه» اهدا شد.
* بخشهاي صداي فيلم و موسيقي در ادامه مراسم هيات داوران بخش مسابقه سينماي ايران جوايز بخشهاي صداي فيلم و موسيقي جشنواره فيلم فجر را اهدا كردند. در بخش صداي فيلم سه سيمرغ بلورين به اين شرح اهدا شد: سيمرغ بلورين بهترين صدابرداري به «وحيد مقدسي» براي فيلم «بيداري روياها» سيمرغ بلورين بهترين صداگذاري به «سيدعليرضا عليدي» براي فيلم «آل» سيمرغ بلورين بهترين صداگذاري به «كيسون چانگ» براي فيلم «ملك سليمان» همچنين در بخش موسيقي دو سيمرغ بلورين به ترتيب به «بهزاد عبدي» براي فيلم «آل» و «چان كونگ وين» براي فيلم «ملك سليمان» اختصاص يافت.
* بخش بازيگران مكمل نقش مرد و زن در ادامه مراسم با حضور هيات داوران بخش مسابقه سينماي ايران جوايز بازيگران نقش مكمل به برگزيدگان اهدا شد. سيمرغ بلورين بهترين بازيگر بخش مكمل مرد به «مهدي فقيه» براي فيلم «ملك سليمان» اهدا شد. در اين بخش 5 بازيگر نامزد دريافت جايزه بودند. همچنين سيمرغ بلورين بهترين نقش مكمل زن به «شيرين يزدانبخش» براي بازي در فيلم «لطفاً مزاحم نشويد» اهداء شد.
* بخش تدوين و فيلمبرداري در ادامه نيز سيمرغ بلورين بهترين تدوين به «حسين غضنفري» براي فيلم «شب واقعه» اهدا شد و همچنين سيمرغ بلورين بهترين فيلمبرداري به «حسن كريمي» براي فيلم «به رنگ ارغوان» اختصاص يافت.
* بخش بهترين بازيگران نقش اول مرد و زن در ادامه مراسم با حضور هيات داوران سيمرغ هاي بلورين بهترين بازيگران نقش اول مرد و زن و فيلمبرداري به برگزيدگان اهدا شد. در اين بخش جواد شمقدري از سيدمحمد حسيني و علي نصيريان براي اهدا جوايز دعوت به عمل آورد. ديپلم افتخار بهترين بازيگر نقش اول مرد به «هدايت هاشمي» براي فيلم «لطفا مزاحم نشويد» اهدا شد و سيمرغ بلورين اين بخش به «محسن طنابنده» براي بازي در دو فيلم «سنگ اول» و «هفت دقيقه تا پاييز» اختصاص يافت. ديپلم افتخار بهترين بازيگر نقش اول زن به «مريلا زارعي» براي فيلم «كيفر» رسيد و سيمرغ بلورين اين بخش به «نگار جواهريان» براي فيلم «طلا و مس» اهدا شد.
* بخش فيلمنامه در اين بخش دو جايزه به اين شرح اهدا شد: سيمرغ بلورين بهترين فيلمنامه اقتباسي به «مصطفي رستگاري» براي فيلم «چهل سالگي» سيمرغ بلورين بهترين فيلمنامه به «همايون شهنواز» و «شهرام اسدي» براي فيلم «شب واقعه»
* بخش كارگرداني در ادامه مراسم هيات داوران سينماي ايران جوايز كارگرداني را اهدا كرد. در بخش كارگرداني يك ديپلم افتخار به «عليرضا اميني» براي كارگرداني فيلم «هفت دقيقه تا پاييز» رسيد و دو جايزه ويژه هيات داوران به ترتيب به «همايون اسعديان» براي فيلم «طلا و مس» و «عليرضا رئيسيان» براي فيلم «چهل سالگي» رسيد. در ادامه نيز سيمرغ بلورين بهترين كارگرداني به «ابراهيم حاتميكيا» براي فيلم «به رنگ ارغوان» اهدا شد. حاتميكيا در هنگام دريافت جايزه خود گفت: خوشحالم كه به ياري خدا اين فيلم پخش شد و به جاودانگي رسيد. به ما هنرمندان اعتماد كنيد چون ما با حساسيت جامعه و مسائل اجتماعي را ميبينيم و هنر ما در كنجخانههاي شما نفوذ ميكند پس به ما اعتماد كنيد. من از آقاي شمقدري كه شجاعت به خرج دادند و زمينه نمايش اين فيلم را فراهم كردند تشكر و قدرداني ميكنم.
* بخش مردمي جشنواره سيمرغ بهترين فيلم از نگاه تماشاگران به فيلم «به رنگ ارغوان» به تهيهكنندگي «سيدجمال ساداتيان» اهدا شد. اين فيلم با كسب 68 درصد آراء سيمرغ بلورين بهترين فيلم از نگاه تماشاگران را به خود اختصاص داد. جايزه بهترين اثر ويدئويي نيز به فيلم «سايه بر خورشيد» اهدا شد.
* بخش بهترين فيلم فيلم «به رنگ ارغوان» به تهيهكنندگي «سيدجمال ساداتيان» از سوي هيات داوري سيمرغ بلورين بهترين فيلم جشنواره را به خود اختصاص داد. ساداتيان در هنگام دريافت جايزه از تلاشهاي شمقدري براي نمايش اين فيلم تقدير كرد.
* بخش نگاه ملي در ادامه مراسم در بخش جوايز ويژه از نگاه ملي، سيمرغ زرين بهترين فيلم از نگاه ملي (ايراني اسلامي) به فيلم «عصر روز دهم» به تهيهكنندگي «منوچهر محمدي» اهدا شد. پلاك زرين اين بخش نيز به فيلم «ملك سليمان» به كارگرداني «شهريار بحراني» اهدا شد. در هنگام اهداي جوايز بخش نگاه ملي همچنين يكي از سرداران دوران دفاع مقدس حضور داشت.
* تقدير از علي نصيريان در اين بخش يك لوح تقدير و 18 سكه از سوي جشنواره با عنوان جايزه حقوق بشر اسلامي به «علي نصيريان» بازيگر پيشكسوت سينماي ايران اهدا شد. مراسم اختتاميه بيست و هشتمين جشنواره بينالمللي فيلم فجر دقايقي پيش به كار خود پايان داد.
|
|
ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : چهارشنبه، 14 بهمن ماه ، 1388 (4 مشاهده)
article423.html
|
|
|
|
|
 |
تدوین«حایی نزدیک آسمان» |
 |
|

قاسميجامي تدوين «جايي نزديك آسمان» را ادامه ميدهد
خبرگزاري فوژان:تصويربرداري فيلم تلويزيوني «جايي نزديك آسمان» به كارگرداني «حسين حبيبي خليفهلو» به پايان رسيد و هماكنون توسط «حسين قاسميجامي» در حال تدوين است. |

| |
|
به گزارش رسیده، تصويربرداري «جايي نزديك آسمان» در شمال كشور در منطقه «املش» انجام شد و هماكنون اين فيلم توسط «حسين قاسميجامي» در موسسه ره كوشان هنر در حال تدوين است. بر اساس اين گزارش، در اين پروژه كه نخستين تجربه كارگرداني حسين حبيبي خليفهلو است، حسين قاسميجامي به عنوان مشاور كارگردان و تدوينگر حضور دارد. داستان فيلم «جايي نزديك آسمان» راجع به ارتباط و علاقه شديد كودكي به اسبش است كه عليرغم وضعيت نامناسب مالي حاضر به فروش اسب نيست اما در نهايت اين كار را انجام ميدهد و… عوامل سازنده فيلم عبارتند از: كارگردان: حسين حبيبي خليفهلو، نويسنده و مشاور كارگردان: حسين قاسميجامي، صدابرداري و تركيب صدا: محمد قمي، تصويربردار: احسان اسكندري، گريم: سحر صوفيپور، برنامهريز و طراح صحنه و لباس: اسماعيل مقصودي، مدير توليد: قاسم كريمي، عكاس: سيما محمدي، دستيار كارگردان و بازيگردان: وحيده بخشي، دستيار تصوير: محمدحسين محبي، دستيار صدا: محمدرضا كسنويه، روابطعمومي: فوژان،
بازيگران: فرهاد حاصلخيز، ميلاد بيخيش، مرضيه گوهري و جمعي از هنرمندان و بازيگران استان گيلان،
تهيهكننده: حسين حبيبي خليفهلو.
لازم بذکر است «پیتزا مخلوط»که بتازگی پروانه ساخت گرفته است به تهيه كنندگی حسين حبيبي خليفه لو و کارگردانی حسين قاسميجامي آخرین مراحل پیش تولیدرا طی میکند. |
|
ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : سه شنبه، 13 بهمن ماه ، 1388 (3 مشاهده)
article422.html
|
|
|
|
|
 |
نامزدهاي جوايز دوره82 جايزه اسكار |
 |
|

نامزدهاي جوايز هشتاد و دومين دوره جايزه اسكار معرفي شدند
خبرگزاري فوژان: فهرست نامزدهاي هشتاد و دومين جايزه اسكار با معرفي فيلم هاي «آواتار»، «قفسه درد» و «سمت تاريكي» در صدر اين فهرست از سوي هيات داوران اين دوره از جايزه اسكار انتخاب و معرفي شدند.
|
| |
|
به گزارش ارسیده، به نقل از لوس آنجلس تايمز، به گزارش آكادمي اسكار امسال در هشتاد و دومين دوره از جوايز اسكار سه فيلم «اواتار»، «گنجه درد» و «سمت تاريكي» را نامزد دريافت نه جايزه اعلام كرده است. در اين گزارش كه از سوي رئيس آكادمي اسكار به رسانه ها اعلام شده است، امسال برترين هاي سينما در بيست و چهار حوزه انتخاب و معرفي شدند. در اين دوره برترين هنرمندان در گروه هاي برترين كارگرداني، بهترين بازيگر نقش اول زن و مرد، بهترين بازيگر نقش مكمل زن و مرد، بهترين تصويربرداري، كارگرداني هنري، طراحي لباس از سوي اين آكادمي اعلام شده است. به گزارش «توم شراك» رئيس اين آكادمي امسال در بخش بهترين كارگرداني نام افرادي چون «جيمز كامرون» به خاطر فيلم «آواتار»، «كاترين بيگ لو» براي فيلم «گنجه درد»، «جيسون ريتمن» به خاطر فيلم «بلند در اسمان» و «كوئنتين تارانتيو» براي فيلم «حرامزاده هاي عوضي» از سوي هيات داوران نامزد شده اند. در بخش بهترين فيلمهاي بلند داستاني «آواتار»، «گنجه درد»، «پدرسوختههاي لعنتي»، «بالاتر از آسمان» و «آموزش» ساخته «فينلا داوير» و «مرد جدي» اثر «برادران كوئن» به عنوان نامزدهاي جايزه اسكار در بخش برترين فيلم هاي بلند انتخاب شدند. در ميان بازيگران زن خانم ها «هلن ميرن»، «ساندرا بولاك»، « مريل استريپ»، «گابري سيديب» و «كري موليگان» به عنوان نامزدهاي دريافت جايزه بهترين بازيگر نقش اول انتخاب شدند. اين بازيگران به ترتيب در فيلم هاي «آخرين ايستگاه»، «سمت تاريكي»، «جولي و جوليا»، «گرانبها» و «آموزش» ايفاي نقش كرده اند. در بخش بهترين بازيگران نقش مرد نيز از «جورج كلوني» به خاطر بازي در فيلم «بالا در آسمان»، «مورگان فريمن» به خاطر «شكست ناپذير»، « جرمي رنر» به خاطر بازي در فيلم «گنجه درد» و «كالين فرث» براي بازي در «مرد تنها» نام برده شده است. «پنه لوپه كروز»، «ورا فارميگا»، «مگي گين هال» و «آنا كندريك» به عنوان بازيگران نقش مكمل زن و « مت ديمون»، «كريستوفر پلامر»، « استانلي تويچي»، «كريستوفر والترز» و « وودي هارلسون» به عنوان برترين بازيگران براي جايزه نقل مكمل مرد معرفي شدند. در بخش بهترين موسيقي فيلم امسال موسيقي فيلمهاي «آواتار»، «گنجه درد»، « داستان شرلوك هولمز» نام برده شده ست. در بخش بهترين فيلم نامه نويسي نيز از «گنجه درد» ساخته «كاترين بيگلو» و «پدرسوختههاي لعنتي» ساخته «كوئنتين تارانتينو» و «مرد جدي» ساخته برادران «كوئن» نام برده شده است. |
|
ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : سه شنبه، 13 بهمن ماه ، 1388 (2 مشاهده)
article421.html
|
|
|
|
|
 |
ردهبندي فيلمهاي سوداي سيمرغ |
 |
|
ردهبندي فيلمهاي سوداي سيمرغ بر اساس تعداد نامزدها؛
شب واقعه، ملك سليمان و هفتدقيقهتاپاييز؛ پيشتازان نامزدي سيمرغ 28
خبرگزاري فوژان: فيلمهاي شب واقعه، ملك سليمان و هفتدقيقه تا پاييز با 10، 9 و 8 نامزد پيشتازان نامزدي سيمرغ بيست و هشتمين دوره جشنواره فيلم فجر هستند.
. |
| |
|
به گزارش ارسیده،ردهبندي فيلمهاي بخش مسابقه سينماي ايران (سوداي سيمرغ) جشنواره بيست و هشتم فيلم فجر بر اساس بيشترين تعداد نامزدي در رشتههاي مختلف به شرح زير است:
1- شب واقعه (10) نامزد بهترين جلوههاي ويژه ميداني، بهترين جلوههاي ويژه رايانهاي، بهترين طراحي صحنه و لباس، بهترين صدا، بهترين تدوين، بهترين فيلمبرداري،بهترين نقش اول مرد، بهترين فيلمنامه،بهترين كارگرداني، بهترين فيلم.
2- ملك سليمان (9) نامزد بهترين چهره پردازي، بهترين جلوههاي ويژه رايانهاي، بهترين طراحي صحنه و لباس، بهترين صدا، بهترين موسيقي، بهترين نقش مكمل مرد، بهترين فيلمبرداري،بهترين كارگرداني، بهترين فيلم.
3- هفت دقيقه تا پاييز (8) نامزد بهترين جلوههاي ويژه رايانهاي، بهترين طراحي صحنه و لباس، بهترين نقش مكمل مرد، بهترين تدوين، بهترين نقش اول مرد، بهترين نقش اول زن، بهترين كارگرداني، بهترين فيلم.
4- طلا و مس (7) نامزد بهترين موسيقي، بهترين تدوين، بهترين نقش اول زن، بهترين فيلمنامه، بهترين كارگرداني، بهترين فيلم، بهترين چهرهپردازي.
5- به رنگ ارغوان (6) نامزد بهترين چهره پردازي، بهترين نقش مكمل مرد، بهترين فيلمبرداري،بهترين فيلمنامه،بهترين كارگرداني،بهترين فيلم.
6- چهل سالگي (5) نامزد بهترين نقش اول مرد، بهترين نقش اول زن، بهترين فيلمنامه، بهترين كارگرداني، بهترين فيلم.
7- ناسپاس (4) نامزد بهترين چهره پردازي، بهترين جلوههاي ويژه ميداني، بهترين جلوههاي ويژه رايانهاي، بهترين طراحي صحنه و لباس. آل (4) نامزد بهترين صدا، بهترين موسيقي، بهترين نقش مكمل زن، بهترين فيلمبرداري.
9- نفوذي (3) نامزد بهترين چهره پردازي، بهترين طراحي صحنه و لباس، بهترين فيلمنامه. عصر روز دهم (3) نامزد بهترين جلوههاي ويژه ميداني، بهترين جلوههاي ويژه رايانهاي، بهترين نقش مكمل زن. كيفر (3) نامزد بهترين نقش مكمل مرد (2 بار)، بهترين نقش اول زن. تسويه حساب (3) نامزد بهترين نقش مكمل زن، بهترين فيلمبرداري، بهترين نقش اول زن. لطفاً مزاحم نشويد (3) نامزد بهترين نقش مكمل زن ، بهترين تدوين، بهترين نقش اول مرد.
14- سنگ اول (2) نامزد بهترين تدوين، بهترين نقش اول مرد. شكارچي شنبه (2) نامزد بهترين جلوههاي ويژه ميداني، بهترين طراحي صحنه و لباس. آناهيتا (2)نامزد بهترين صدا، بهترين موسيقي. بيداري روياها (2) نامزد بهترين صدا، بهترين نقش اول مرد.
18- كيميا و خاك (1) نامزد بهترين نقش مكمل زن. پرسه در مه (1) نامزد بهترين موسيقي.
|
|
ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : سه شنبه، 13 بهمن ماه ، 1388 (1 مشاهده)
article420.html
|
|
|
|
|
 |
«به رنگ ارغوان» به اندازه پنج سال وزن |
 |
|

حاتميكيا: سيمرغ «به رنگ ارغوان» به اندازه پنج سال وزن دارد.
خبرگزاري فوژان: ا«ابراهيم حاتميكيا» پس از دريافت سيمرغ بلورين بهترين فيلمنامه از بخش جام جهاننما گفت: وزن اين سيمرغ بلورين، به اندازه پنج سال است. |

| |
|
به گزارش ارسیده،«ابراهيم حاتميكيا» در هنگام دريافت جايزه خود ، سيمرغ را بالا برد و گفت: من تشكر ميكنم از داوران محترم، وزن اين سيمرغ پنج سال است. پنج طول كشيد تا فيلم نمايش داده شد. وي گفت: من اين اتفاق و اين موفقيت را مديون آقاي شمقدري هستم. جلسات متعددي با ايشان داشتيم و كمك ايشان بود كه موجب شد تا فيلم را اكران كنيم. راستش من اولين بار فيلم را روي پرده سينما در جشنواره ديدم و نگرش و تلقي من و شمقدري نسبت به اين فيلم يكسان بود. فرصت نمايش اين فيلم را، عزيزمان آقاي شمقدري ايجاد كرد و من از ايشان تشكر ميكنم. شهريار بحراني دارنده جايزه بيرق طلايي براي فيلم «ملك سليمان» در اين مراسم گفت: چقدر خوشحالم كه نشان ويژه مصطفي عقاد را دريافت كردم براي فيلمي كه حاصل تلاش بيش از هزار و دويست هنرمند است كه من به نمايندگي از آنها اين جايزه را دريافت كردم. ابطحي قائم مقام موسسه فرهنگي اكو نيز در بخشي از اين مراسم گفت: اميدوارم بتوانيم در سال آتي جشنواره فيلم، تئاتر و موسيقي اكو را با كمك مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و به ويژه معاونت سينمايي برگزار كنيم. علي معلم به نمايندگي از هيات داوران بخش جلوهگاه شرق گفت: اميدواريم در سال آينده دقت بيشتري در انتخاب فيلمهاي آسيايي انجام شود. بيانيه بخش در جستوجوي حقيقت و عدالت را «احمدرضا درويش» قرائت كرد و اظهار اميدواري كرد فيلمهاي اين بخش در اكران سينمايي ديده شود و فقط به برنامههايي مانند سينما 4 اكتفا نشود! حسن نجاريان قائم مقام بنياد سينمايي فارابي نيز هنگام اهداي جايزه سيمرغ مردمي به فيلم «عصر روز دهم»، گفت: من اين جايزه را به احترام كساني كه اين فيلم را كار كردهاند، دريافت ميكنم اما (با شوخي) اين جايزه را به راعي نميدهم!
|
|
ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : سه شنبه، 13 بهمن ماه ، 1388 (1 مشاهده)
article419.html
|
|
|
|
|
 |
اولين فيلم بلند«حسين حبيبي خليفه لو» |
 |
|

80درصدازتصویربرداری فیلم »جایی نزدیک آسمان» به کارگردانی »حسين حبيبي خليفه لو« انجام شد
خبرگزاري فوژان:
70درصدازتصویربرداری فیلم »جایی نزدیک آسمان» به کارگردانی »حسين حبيبي خليفه لو« انجام شد.دز این پروژه که نخستین تجربه کارگردانی فیلم بلند»حسين حبيبي خليفه لو«ا»ست حسين قاسمي جامي«به عنوان مشاور کارگردان حضور دارد.
|

| |
|
تصويربرداري فيلم»جایی نزدیک آسمان» »د رشمالکشور منطقه» املش» همچنان ادامه دارد. داستان فيلم »جایی نزدیک آسمان» راجع به ارتباط و علاقه شدید کودکی به اسبش است که علارقم وضعیت نامناسب مالی حاضر به فروش اسب نیست اما در نهایت این کار را انجام می دهد.و….
عوامل سازنده فيلم «»جایی نزدیک آسمان» عبارتند از: كارگردان: حسين حبيبي خليفه لو ،نویسنده ومشاور کارگردان: حسين قاسميجامي، صدابردار:محمد قمي، تصويربردار:احسان اسكندري، گريم :سحرصوفی پور،برنامه ریزو طراح صحنه ولباس: اسماعیل مقصودی،مدیر تولید:قاسم کریمی، عکاس:سیما محمدی،دستیارکارگردان و بازیگردان:وحیده بخشی،دستیار تصویر :محمدحسین محبی،دستیار صدا:محمدرضا کسنویه، روابطعمومي: فوژان بازيگران:فرهاد حاصلخیز ، میلاد بیخیش،مرضیه گوهری،وجمعی از هنرمندان وبازیگران استان گیلان ، تهيه كننده: حسين حبيبي خليفه لو
لازم بذکر است «پیتزا مخلوط»که بتازگی پروانه ساخت گرفته است به تهيه كنندگی حسين حبيبي خليفه لو و کارگردانی حسين قاسميجامي در مرحله پیش تولید بسر میبرد
.
|
|
ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : يكشنبه، 4 بهمن ماه ، 1388 (4 مشاهده)
article416.html
|
|
|
|
|
|
 |
آخرين اخبار |
 |
|
 |
برترین مطلب روز |
 |
| تاکنون مطلبی به عنوان مطلب پربیننده انتخاب نشده است . |
|
|
|
|
 |
مطالب گذشته |
 |
|
 |
لینک دوستان |
 |
|
 |
گالري تصاوير |
 |
|
 |
***** |
 |
|
|
:: Copyright 2008 www.Fozhannews.com All rights reserved ::
|