خبرگزاري سينمايي فوژان  
  Create an account
منوی اصلی
لینکهای سریع
صفحه اول
دیگر بخشها
بخش کاربری
مطالب سایت
بخش خبری
امکانات سایت
جستجو


پیغام کوتاه

فقط کاربران عضو سايت ميتوانند پيغام کوتاه ارسال نمايند لطفا وارد سيستم شويد يا اينکه عضو شويد.
نظرسنجی
برترين هاي ماه از نظرشما:

فيلم:به رنگ ارغوان،حاتمی کی
فيلم:عیار14،پرویزشهبازی
فيلم:
بازيگر:خضرمعصومی ،به رنگ ار
بازيگر:کامبیزدیرباز،عیار14
بازيگر:حمیدفرخ نژاد،به رنگ



نتایج
نظرسنجی ها

تعداد آراء: 187
نظرات : 0
ماهنامه فيلم

  

مجله دنياي تصوير
  
مجله هفتگي سينما

روزنامه

جهان سينما

فیلم «پلی آق»به تدوین رسید!

0

سیامک خواجوند کارگردان فیلم «پلی آق» با نام قبلی"وقت اضافه " اعلام کرد:70 درصد تدوین این فیلم توسط «حامد رضی»در شکوفا فیلم به پایان رسیده است.   

 

خبرگزاري فوژان:سیامک خواجوند در گفتگویی عنوان کرد:تصویربرداری این فیلم طی مدت 25جلسه درلوکیشنهای استادیوم راه آهن،فرودگاه امام،شهرک غرب ویک حمام عمومی با بازی :مهران غفوریان،سیدجواد هاشمیان،احمد پور مخبر ،مهدی امینی خواه، فرید ولی زاده،یوسف صیادی، سیدرضا حسینی ، شهرام آریا،امید متقی،سیروس میمنت ،کیمیا بابائیان و رضا شفیعی جم به تهیه کنندگی کیان بابائیان انجام شد.

 

 

 

  

 

براساس این  گزارش ، «پلی آق» با نام قبلی"وقت اضافه" نخستین تجربه جدی خواجونددر مقام کارگردانی است که با چهره های شناخته شده به موضوع فوتبال و حواشی آن می پردازد.

لازم بذکر است: خواجه‌وند پیش از این دستیار و برنامه‌ریز تهمینه میلانی در فیلم‌های "دو زن"، "نیمه پنهان"، "واکنش پنجم"، "زن زیادی"، "آتش بس"،"تسویه حساب"،"سوپر استار"،و  سیروس مقدم "مزرعه کوچک"، قدرت‌الله صلح میرزایی و ... بوده است ودر حال حاضر برنامه‌ریزی فیلم چدید  تهمینه میلانی«پرنسیت»را بر عهده دارد.

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : يكشنبه، 27 دي ماه ، 1388 (7 مشاهده)
article415.html

«غبار عشق» تحویل سیما فیلم شد

0
 فیلم «غبار عشق» تحویل سیما فیلم شد!
 

خبرگزاري فوژان:  فیلم « غبار عشق » به کارگردانی و تهیه کنندگی « حسينعلی لیالستانی» با بازی علی نصیریان  ،مریم بوبانی فرید ولی زاده،باران زمانی، بیژن پیشدادی،  و مهران رجبی  با تکمیل تمام مراحل فنی تحویل سیما فیلم شد.

 

 

 

  

 بر اساس این خبر فیلم « غبار عشق » پس از پایان یافتن  ندوین و صداگزاری وموسیقی این فیلم از طرف« حسينعلی لیالستانی» تحویل مرکز سیما   فیلم شد تا در نوبت  پخش قرار گیرد.

لازم بذکر است تصویربرداری این فیلم اوایل پاییر گذشته در شمال کشور منطقه 2000و3000شهسوار انجام شد.

این فیلم محصول سیما فیلم بوده و حسينعلی لیالستانی علاوه بر کارگردانی تهیه کنندگی آن را نیز بر عهده دارد.

 خلاصه داستان« غبار عشق » راجع به پیرمردی است که همسرش را سر زایمان از دست داده و پس از بیست سال متوجه می شوذ خلاف آنچه خانواده زنش به او گفته اند فرزندش زنده است او در تمام این سال ها در آرزوی دیدن فرزندش بوده است که سر انجام...

در این فیلم علی  نصیریان در نقش  آسیابری ،مریم بوبانی در نقش حوا خانم  ،فرید  ولی زاده در نقش فرید ،باران زمانی در نقش لیلا، بیژن پیشدادی در نقش سهرا ب و مهران رجبی در نقش راننده کامیون به ایفای نقش پرداختن.

 برخی از عوامل سازنده فيلم«غبار عشق »‌عبارتند از:
نويسنده وكارگردان: حسينعلی لیالستانی، ، طراح صحنه ولباس: زیبا اسدخانی،تدوین:بابک رضا خانی، ، موسیقی :مانی جغفرزاده،،ناظر کیفی :داریوش منتظری ،روابط‌عمومي: فوژان

  

                                                           

 

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : يكشنبه، 27 دي ماه ، 1388 (5 مشاهده)
article414.html

پروانه ساخت «پيتزا مخلوط»صادر شد.

0
«پيتزا مخلوط» با بهاره رهنما، مجيد صالحي و مهران غفوريان كليد مي‌خورد
 

خبرگزاري فوژان:  فيلم سينمايي «پيتزا مخلوط» به كارگرداني حسين قاسمي جامي و تهيه كنندگي حسين حبيبي خليفه لو با بازيگراني چون با بهاره رهنما، علي صادقي، مجيد صالحي و مهران غفوريان در نيمه فروردين ماه 89 جلوي دوربين مي‌رود.

 

  

 

براساس این  گزارش،قاسمي جامي در گفت و گویی گفت: هم اينك به همراه برزو نيك نژاد (نويسنده فيلمنامه) مشغول بازنويسي فيلمنامه هستيم و از اول بهمن ماه پيش توليد كار را به طور رسمي آغاز خواهيم كرد.
وي ادامه داد: به دليل ماه‌هاي محرم و صفر من و تهيه‌كننده مايل به شروع كار در اين ماه‌ها نيستيم و اميدواريم بتوانيم نيمه فروردين ماه كار را جلوي دوربين ببريم.
كارگردان «تا مرز ديدار» درباره انتخاب فيلمنامه‌اي با مضمون طنز اجتماعي براي جديدترين ساخته‌اش گفت: نبايد فيلمساز مرزبندي براي خود قايل شود و با توجه به شرايط امروزي و توجه مخاطب به فيلم‌هاي طنز اين فيلمنامه را براي ساخت انتخاب كردم البته تلاش مي‌كنم تا شكل تازه‌اي در سينماي طنز به وجود بياورم و اين فيلم حرف تازه‌اي را براي مخاطب عنوان كند. اين فيلم تكرار هيچ فيلم ديگري نيست و سبك و سياق خود را خواهد داشت.
قاسمي جامي در ادامه به داستان فيلم اشاره كرد و گفت: به نوعي در فيلم بازگشت به سنت‌ها و فرهنگ اصيل ايراني را مد نظر قرار داده‌ايم.
وي افزود: تاكنون حضور مجيد صالحي، مهران غفوريان، علي صادقي و بهاره رهنما در فيلم قطعي شده است و مشغول مذاكره با بازيگران ديگر سينماي كمدي كشور هستيم.

 

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : چهارشنبه، 16 دي ماه ، 1388 (10 مشاهده)
article413.html

بازيگران حرفه‌ای با «شال گردن» لطيف

0
همكاري بازيگران حرفه‌اي سينما با «شال گردن» لطيفي
 

خبرگزاري فوژان: تهيه‌كننده فيلم سينمايي «شال گردن» به كارگرداني محمدحسين لطيفي از همكاري بازيگران حرفه‌اي سينما در ملودرام اجتماعي «شال گردن» خبر داد.

 

  

 

براساس این  گزارش سيدكمال طباطبايي تهيه‌كننده فيلم جديد «محمدحسين لطيفي» كه پروانه ساخت آن روز سه‌شنبه صادر شده، در گفت و گو یی گفت: پيش توليد فيلم سينمايي «شال گردن» به كارگرداني محمد حسين لطيفي را آغاز كرديم و هم اكنون در حال مذاكره با عوامل پشت دوربين و بازيگران هستيم.
وي اظهار داشت: تلاش مي‌كنيم تا بتوانيم اوايل بهمن ماه فيلم را جلوي دوربين ببريم و تا اواخر اسفندماه كار فيلمبرداري را به پايان برسانيم.
طباطبايي ادامه داد: تمام صحنه‌هاي فيلم در تهران فيلمبرداري خواهد شد و سعي مي‌كنيم از بازيگران حرفه‌اي سينما در اين فيلم بهره ببريم.
وي در ادامه افزود: «شال‌گردن» يك ملودرام اجتماعي است كه به لحاظ كارگرداني كار سختي است، زيرا خلق موقعيت‌هاي دراماتيك و لحظه‌هاي درام فيلمنامه، كاري سخت و پيچيده است.
فيلمنامه «شال گردن» توسط حامد عنقا نوشته شده و هم‌اينك با نظر «محمدحسين لطيفي» بازنويسي مي‌شود.
«شال گردن» پس از «سرعت»، «عينك دودي»، «دختر ايروني»، «خوابگاه دختران»، «روز سوم» و «توفيق اجباري» هفتمين فيلم بلند سينمايي «محمدحسين لطيفي» است.
او مجموعه‌هاي «كت جادويي»، «همسايه‌ها»، «سفر سبز»، «فرار بزرگ»، «وفا»، «صاحبدلان» و «نردبام آسمان» را نيز ساخته است.

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : چهارشنبه، 16 دي ماه ، 1388 (7 مشاهده)
article412.html

پایان «پلی آف»

0

سیامک خواجوند کارگردانی فیلم «پلی آق» با نام قبلی"وقت اضافه"را با چهره های شناخته شده به تهیه کنندگی کیان بابائیان به پایان رساند.   

 

خبرگزاري فوژان:سیامک خواجوند در گفتگویی عنوان کرد:تصویربرداری این فیلم طی مدت 25جلسه درلوکیشنهای استادیوم راه آهن،فرودگاه امام،شهرک غرب ویک حمام عمومی با بازی :مهران غفوریان،سیدجواد هاشمیان،احمد پور مخبر،سیدرضا حسینی،مهدی امینی خواه،یوسف صیادی،فرید ولی زاده،شهرام آریا،امید متقی،سیروس میمنت،کیمیا بابائیان و رضا شفیعی جم انجام شد.

 

  

 

براساس این  گزارش ، «پلی آق» با نام قبلی"وقت اضافه" نخستین تجربه جدی خواجونددر مقام کارگردانی است که به موضوع فوتبال و حواشی آن می پردازد.

 خواجه‌وند پیش از این دستیار و برنامه‌ریز تهمینه میلانی در فیلم‌های "دو زن"، "نیمه پنهان"، "واکنش پنجم"، "زن زیادی"، "آتش بس"،"تسویه حساب"،"سوپر استار"،و  سیروس مقدم "مزرعه کوچک"، قدرت‌الله صلح میرزایی و ... بوده است.

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : جمعه، 20 آذر ماه ، 1388 (16 مشاهده)
article409.html

ساخت مجدد موسیقی«غبار عشق»

0
  موسیقی فیلم «غبار عشق»دوباره ساخته میشود!
 

خبرگزاري فوژان:موسیقی فیلم « غبار عشق » به کارگردانی و تهیه کنندگی « حسينعلی لیالستانی» با بازی علی نصیریان  ،مریم بوبانی فرید ولی زاده،باران زمانی، بیژن پیشدادی،  و مهران رجبی دوباره ساخته میشود.

 

  

  به گزارش  رسیده،  بر اساس این خبر فیلم « غبار عشق » پس از پایان یافتن  ندوین و صداگزاری وموسیقی  درمرکز سیما  فیلم آماده پخش بوده که آهنگساز فیلم ترجیع داده برای ارتقاع کیفیت بهتر ،موسیقی را در کشور« اکراین »بسازد.بنابراین موسیقی این فیلم برای بار دوم در حال ساخت می باشد.

لازم بذکر است تصویربرداری این فیلم اوایل پاییر  در شمال کشور منطقه 2000و3000شهسوار انجام شد.

این فیلم محصول سیما فیلم بوده و حسينعلی لیالستانی علاوه بر کارگردانی تهیه کنندگی آن را نیز بر عهده دارد.

 خلاصه داستان« غبار عشق » راجع به پیرمردی است که همسرش را سر زایمان از دست داده و پس از بیست سال متوجه می شوذ خلاف آنچه خانواده زنش به او گفته اند فرزندش زنده است او در تمام این سال ها در آرزوی دیدن فرزندش بوده است که سر انجام...

در این فیلم علی  نصیریان در نقش  آسیابری ،مریم بوبانی در نقش حوا خانم  ،فرید  ولی زاده در نقش فرید ،باران زمانی در نقش لیلا، بیژن پیشدادی در نقش سهرا ب و مهران رجبی در نقش راننده کامیون به ایفای نقش پرداختن.

 برخی از عوامل سازنده فيلم«غبار عشق »‌عبارتند از:
نويسنده وكارگردان: حسينعلی لیالستانی،تدوین:بابک رضا خانی،   موسیقی :مانی جغفرزاده،،ناظر کیفی :داریوش منتظری ،روابط‌عمومي: فوژان

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : جمعه، 20 آذر ماه ، 1388 (10 مشاهده)
article408.html

در راه جشنواره فيلم فجر

0
«يك اشتباه كوچولو» ثابت مي‌كند كمدي هم مي‌تواند خوب باشد.   
 

خبرگزاري فوژان:«داوود موثقي» با اشاره به اين كه در حال حاضر نظر منفي نسبت به فيلم‌هاي كمدي وجود دارد، گفت: با ارائه «يك اشتباه كوچولو» به جشنواره فيلم فجر ثابت مي‌كنيم كه فيلم كمدي هم مي‌تواند فيلم خوبي باشد.

 

  

  به گزارش  رسیده،تهيه كننده فيلم سينمايي «يك اشتباه كوچولو» در گفت‌وگویی با اشاره ب مطلب فوق اظهار داشت: متأسفانه در حال حاضر جوي در سينماي ايران به وجود آمده است كه انگار تمام فيلم‌هاي كمدي و طنز بد هستند و به همين دليل نبايد در جشنواره شركت كنند كه ما قصد داريم اين فكر را تغيير دهيم.
وي افزود:«يك اشتباه كوچولو» فيلم بسيار جذابي شده است كه اتفاقا همه مخاطبان سينما مي‌توانند با آن ارتباط برقرار كنند و به همين دليل مي‌تواند به رونق جشنواره كمك كند.
موثقي خاطر نشان كرد: «يك اشتباه كوچولو» فيلمي است كه در آن همه عوامل و جزئيات به درستي كنار هم چيده شده‌اند و از تكنيك خوبي بهره گرفته‌است و در كنار عوامل پشت صحنه و جلوي دوربين بسيار قوي خود مي‌تواند نگاه نسبت به فيلم‌هاي كمدي را تغيير دهد.
«يك اشتباه كوچولو» را «محسن دامادي» كارگرداني كرده و بازيگراني چون امين حيايي، محمدرضا شريفي‌نيا، مريلا زارعي، شيلا خداداد، روشنك عجميان، سيدابراهيم بحرالعلومي، مژگان بيات در آن بازي كرده‌اند.
در خلاصه داستان اين فيلم كمدي آمده است: دو بي‌قرار بر سر يك قرار، به‌هم نمي‌رسند و همين‌ دستمايه فيلم «يك اشتباه كوچولو» است.
عوامل سازنده اين پروژه عبارتند از:
تهيه كننده و مدير توليد: داوود موثقي، فيلمنامه‌نويس و كارگردان: محسن دامادي، مدير فيلمبرداري: حسين ملكي،انتخاب بازيگران: محمدرضا شريفي‌نيا، مدير تداركات: حميد پرهيز ،مشاور توليد و مدير روابط عمومي: سيد ابراهيم بحر‌العلومي، مدير برنامه‌ريزي و دستيار يك كارگردان: تينا پاكروان، دستيار دوم كارگردان: مريم بحرالعلومي، منشي صحنه: سحر غمخوار،صدابردار: محمود خرسند، سرمايه گذاران:عبدالمحمدي نجيبي و افرا فيلم.

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : جمعه، 20 آذر ماه ، 1388 (6 مشاهده)
article407.html

صدور پروانه ساخت و نمايش براي 6 پروژه؛

0
 صدور پروانه نمايش و  صدور پروانه فيلمسازي 35 ميليمتري درتاريخ 9/9/88 در اداره كل ارزشيابي و نظارت تشكيل شد. 
  
 

خبرگزاري فوژان:6 پروانه ساخت و نمايش براي فيلم‌هاي ايراني صادر شد و رامبد جوان، عطاءلله سلمانيان، محمدهادي كريمي و حميدرضا چاركچيان پروانه ساخت فيلم‌هاي جديد خود را گرفتند.

 

  

  به گزارش  رسیده،به نقل از روابط عمومي معاونت امور سينمايي و سمعي و بصري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، جلسات شوراي صدور پروانه نمايش و شوراي صدور پروانه فيلمسازي 35 ميليمتري درتاريخ 9/9/88 در اداره كل ارزشيابي و نظارت تشكيل شد.
بر اين اساس، «پرواز مرغابي‌ها» به تهيه‌كنندگي و كارگرداني علي شاه حاتمي و «اشكان و انگشتر متبرك» به تهيه كنندگي مهدي كريمي و كارگرداني شهرام مكري عناوين پروژه هايي است كه از اين شورا پروانه نمايش دريافت كرده‌اند.
اين گزارش مي‌افزايد: شوراي صدور پروانه فيلمسازي 35 ميليمتري براي فيلم‌هاي «برف روي شيرواني داغ» به كارگرداني محمد هادي كريمي و تهيه‌كنندگي پوران درخشنده (ژانر ملودرام) ، «ورود آقايان ممنوع» به كارگرداني رامبد جوان و تهيه‌كنندگي علي سرتيپي ( ژانر كمدي، اجتماعي)، «انتحاري» به كارگرداني حميدرضا چاركچيان و تهيه‌كنندگي عليرضا شجاع نوري (حوادث افغانستان) و «پرنده باز» به كارگرداني عطاءالله سلمانيان و تهيه‌كنندگي حسين صابري (ژانر خانوادگي) پروانه ساخت صادر كرده‌اند. 

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : چهارشنبه، 11 آذر ماه ، 1388 (13 مشاهده)
article406.html

«آسمان محبوب» در سيمافيلم رصد شد؛

0
نيمي از «آسمان محبوب» پروژه جديد داريوش مهرجويي در سيمافيلم رصد شد؛
 
 

خبرگزاري فوژان: داريوش مهرجويي تصويربرداري فيلم سينمايي «آسمان محبوب» را در مشهد اردهال به نيمه رساند.

 

  

  به گزارش ر سیده، يحيي منصورمؤيد، مجري طرح اين پروژه گفت: كار از 23 آبان ماه در مشهد اردهال كليد زده شده كه با گذشت 17 روز از آن،‌ 50 درصد سكانس‌هاي مورد نظر گرفته شده است.
تاكنون 50 درصد اين فيلم در لوكيشن‌هايي چون مشهد اردهال، روستاي ابيانه و مناطقي چون دليجان و نراق در حوالي كاشان تصويربرداري شده و بازيگراني چون علي مصفا، ماني حقيقي،‌ فريده سپاه منصور و محمدباقر صفانور در اين فيلم مقابل دوربين مهرجويي رفته‌اند.
«آسمان محبوب» داستان زندگي دكتر جوان و مطرحي به نام شايان است كه در اوج موفقيت كاري و اجتماعي‌اش متوجه مي‌شود كه بيماري لاعلاجي دارد. به همين دليل از كار و زندگي روزمره كناره مي‌گيرد و در گريزي كه از شهر و كارش دارد،‌ سر از روستايي در مي‌آورد كه وقايع غير مترقبه‌اي را براي او رقم مي‌زند.
بازيگراني نظير علي مصفا،‌ ليلا حاتمي، فريده سپاه منصور،‌ ماني حقيقي،‌ محمدباقر صفانور و مبينا كريمي در اين فيلم سينمايي ايفاي نقش كرده‌اند.
ساير عوامل توليد اين فيلم سينمايي عبارتند از:
نويسنده:داريوش مهرجويي و وحيده محمدي‌فر بر اساس طرحي از سنبل رحيمي، كارگردان: داريوش مهرجويي،‌ گروه كارگرداني شامل دستيار اول كارگردان و برنامه‌ريز: حميدرضا قرباني، دستيار دوم: ماهان دريايي،‌ منشي صحنه: مرجان تاجيك، مجري طرح: يحيي منصور مؤيد، گروه تصويربرداري شامل مدير تصويربرداري: فرخ مجيدي،‌ دستيار اول: سيدحميدرضا قطب،‌ دستياران:حسين شيرزاد،‌ حسن پناهنده،‌ علي دارايي. گروه صدابرداري شامل صدابردار: بهمن اردلان، دستياران: امير عاشق حسيني، ‌مهدي حسيني. گروه صحنه و لباس شامل طراح صحنه و لباس: داريوش مهرجويي،‌ دستياران: سيامك كاري نژاد، مسعود صدري،‌ عليرضا يزداني، ساديا جلالي‌پور. گروه توليد و تداركات شامل مدير توليد: مهدي بدرلو،‌ مدير تداركات: عليرضا همت عبيدي، ‌دستيار: علي بهرام،‌ خدمات: منصور ناظمي،‌ پذيرايي: حميد قادري،‌ كيومرث خزلي،‌حمل و نقل: اكبر پريزاران،‌ محمد حيدري مقدم، حبيب احمدي فروتن و مدير روابط عمومي:سمانه احمدي.
اين فيلم در گروه اجتماعي مركز سيما فيلم توليد مي‌شود.

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : چهارشنبه، 11 آذر ماه ، 1388 (6 مشاهده)
article404.html

فيلم كمدي «ابراهيم وحيدزاده» نصف شد

0
آخرين خبر«عروسك»؛
فيلم كمدي «ابراهيم وحيدزاده» نصف شد.
 

خبرگزاري فوژان: فيلمبرداري فيلم سينمايي «عروسك» تازه‌ترين ساخته ابراهيم وحيدزاده با ضبط سكانس‌هاي مربوط به شركت خسرو و صحنه‌هاي جشن عروسي از نيمه گذشت.

 

  

  به گزارش ر سیده، فيلمبرداري فيلم سينمايي «عروسك» كه از اول آبان‌ماه در تهران شروع شده بود، از نيمه گذشت و گروه هم‌اكنون در خيابان‌هاي تهران مشغول ضبط سكانس‌هاي باقي‌مانده هستند.
بر اساس اين گزارش،‌ تا پيش از اين گروه فيلمبرداري در شركتي در منطقه ميرداماد مشغول به كار بودند. در اين شركت كه متعلق به خسرو (حسام نواب‌صفوي) بود، يك سري از سكانس‌هاي مهم فيلم از جمله سكانس‌هاي عروسي خسرو و فرشته (بهاره رهنما) جلوي دوربين رفت. تاكنون همه بازيگران اصلي كارشان شروع شده و بهنوش بختياري هم -كه تاكنون فقط در يك سكانس جلوي دوربين رفته- از هفته آينده با استقرار گروه در لوكيشن جديد، بخش اعظم بازي‌اش شروع مي‌شود.
«عروسك» هفتمين فيلم كمدي «ابراهيم وحيدزاده» است كه بر اساس فيلمنامه‌اي از سيروس تسليمي توليد مي‌شود. در اين فيلم حسام نواب‌صفوي، بهاره رهنما، ليلا اوتادي، عليرضا خمسه، بهنوش بختياري، ثريا قاسمي، سيروس ابراهيم‌زاده ، جمشيد شاه‌محمدي، الهه حصاري، اسماعيل خلج و ... به ايفاي نقش مي‌پردازند.
اين فيلم، داستان دختري به نام فرشته است كه مدت‌ها در پي يافتن كار است. او سرانجام بعد از اين در و آن در زدن، به شركتي مراجعه مي‌كند كه بي‌شباهت به سرزمين عجايب نيست. فرشته در اين شركت صاحب شغل و جايگاه غيرقابل تصوري شده و سرنوشت شگفت‌انگيزي برايش رغم مي‌خورد، غافل از اين كه ...
آتش تقي‌پور، مهرداد فلاحتگر، پريسا رضايي، نيايش ماهاني، كوروش معصومي، فرامرز روشنايي، حسين زواركعبه، سوسن مقصودلو، ساسان علائيان، مجيد شهرياري، كاظم نجارزاده، مهدي تبريزي، هادي پيوند، معين محمدرحيمي، عادل عباسي‌آزاد، احمد هزاريان، نيما انصاري و ... ديگر بازيگران پروژه سينمايي «عروسك» هستند.
عواملي كه در توليد اين فيلم همكاري دارند، عبارتند از: تهيه‌كننده و كارگردان: ابراهيم وحيدزاده، نويسنده فيلمنامه: سيروس تسليمي، مدير توليد: مجتبي متولي، مدير فيلمبرداري: داريوش عياري، صدابردار: محمود سماك‌باشي، طراح صحنه و لباس: آيدين ظريف، طراح گريم: مهري شيرازي، مدير تداركات: علي بهرمند، عكاس: علي نيك‌رفتار، كسري نيك‌رفتار، برنامه‌ريز و دستيار اول كارگردان: افشين رضايي، دستيار دوم كارگردان: علي توحيدپرست، دستيار سوم كارگردان: مرواريد صياد، منشي صحنه: شيدا باسمه‌چي، دستيار اول فيلمبردار: مهرداد لشگري، نورپردار: بهرام مشائي، گروه فيلمبرداري: فرهاد كريمي، داريوش رجائي، سعيد گودرزي، تصويربردار پشت صحنه: ميثم ميرزايي، پشتيباني‌ توليد: ندا آصف، امور مالي: عليرضا افشين‌اخوان، دستيار اول صحنه: اميد مظاهري، دستيار لباس: وحيده حيدري، دستياران صحنه: حميد پربها، اجراي گريم : مهرنوش يعقوبي ، اشكان وثوقي، دستيار صدا : رضا نظري، دستياران تدركات : مهران غفارزاده ، احمد سليماني، خليل فيضي، اكبراختريان، تايماز گودرزي، حمل و نقل: علي باقرزاده ، اكبر اختريان، راننده ميني بوس: عباس محمدي، مشاور رسانه‌اي: وحيد سعيدي.
ا

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : چهارشنبه، 11 آذر ماه ، 1388 (6 مشاهده)
article403.html
تعداد اخبار: 260 (26 صفحه | قابل نمايش: 10)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 ]
آخرين اخبار
· در سه اپيزود و با بودجه 30 ميليون دلار؛[ 0 نظر - 3 مشاهده ]
· «هارموني مرگ»شايان عبدالوهاب[ 0 نظر - 6 مشاهده ]
· گفتگوي جواد شمقدري[ 0 نظر - 7 مشاهده ]
· تازه ترین خبر از مراحل فنی «پلی آف»[ 0 نظر - 5 مشاهده ]
· فاتحین سیمرغ دوره 28[ 0 نظر - 4 مشاهده ]

[ موارد بیشتر در بخش اخبار و تازه ها ]
برترین مطلب روز
تاکنون مطلبی به عنوان مطلب پربیننده انتخاب نشده است .
مطالب گذشته
يكشنبه، 27 دي ماه
· فیلم «پلی آق»به تدوین رسید!
· «غبار عشق» تحویل سیما فیلم شد
چهارشنبه، 16 دي ماه
· پروانه ساخت «پيتزا مخلوط»صادر شد.
· بازيگران حرفه‌ای با «شال گردن» لطيف
جمعه، 20 آذر ماه
· پایان «پلی آف»
· ساخت مجدد موسیقی«غبار عشق»
· در راه جشنواره فيلم فجر
چهارشنبه، 11 آذر ماه
· صدور پروانه ساخت و نمايش براي 6 پروژه؛
· «آسمان محبوب» در سيمافيلم رصد شد؛
· فيلم كمدي «ابراهيم وحيدزاده» نصف شد

مطالب قدیمی تر
لینک دوستان

خبرگزاري سينمايي فوژان

تمام لينك ها


لينكستان

farsnews


bfilmnews


mehrnews


samandehi


گالري تصاوير
*****
::  Home  ::  Downloads  ::  Your_Account  ::  Forums  ::

:: Copyright 2008 www.Fozhannews.com All rights reserved ::