خبرگزاري سينمايي فوژان  
  Create an account
منوی اصلی
لینکهای سریع
صفحه اول
دیگر بخشها
بخش کاربری
مطالب سایت
بخش خبری
امکانات سایت
جستجو


پیغام کوتاه

فقط کاربران عضو سايت ميتوانند پيغام کوتاه ارسال نمايند لطفا وارد سيستم شويد يا اينکه عضو شويد.
نظرسنجی
برترين هاي ماه از نظرشما:

فيلم:به رنگ ارغوان،حاتمی کی
فيلم:عیار14،پرویزشهبازی
فيلم:
بازيگر:خضرمعصومی ،به رنگ ار
بازيگر:کامبیزدیرباز،عیار14
بازيگر:حمیدفرخ نژاد،به رنگ



نتایج
نظرسنجی ها

تعداد آراء: 187
نظرات : 0
ماهنامه فيلم

  

مجله دنياي تصوير
  
مجله هفتگي سينما

روزنامه

جهان سينما

فريد ولي زاده:چهارروز تا آخربازي

5

/چهارروز تا آخربازي /

«فرید ولی زاده» بازیگر فیلم «نت فالش» عنوان کرد:بازیم تا چهار روز آینده در این فیلم به پایان می رسد.

«فرید ولی زاده»همچنین گفت:«نت فالش»يك فيلم شهري است و بازتاب معضل اعتیادواستفاده از موادروانگردان وروابط و موقعيت حطرناک مصرف کننندگان این مواد درجامعه می باشد.

 فرید ولی زاده

  
بنا بر این گرازش بازیگر فيلم‌هاي «خاک آشنا» و «خون بازي»اظهارامیدواری کرد تا با حمایت مسعولین از این گونه فيلمها شرایط نمایش آن درجشنواره فيلم شهر به وجود آید.با توحه به اینكه این فیلم با سرمایه گزاری خارجی ساحته شده است. 

وی در ادامه گفت:آقای«شایان عبدالوهاب»کارگردان فیلم شایددر کشورمان ایران چندان چهره شناخته شده ای نباشدولی در  عرصه‌هاي  فرهنگي و اجتماعي بعنوان یک جوان ایرانی در کشور آلمان درعرصه‌کارگردانی موفق عمل كرده است.
اين بازیگر درپايان خاطر نشان كرد: «نت توهم»ساخته قبلی این کارگردان «شایان عبدالوهاب»است.

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : شنبه، 4 آبان ماه ، 1387 (63 مشاهده)

«منبر طلايي» به سينماي ايران رسيد

0

سه جايزه جشنواره «منبر طلايي» به سينماي ايران رسيد

فيلم «ميم مثل مادر» دو جايزه بهترين فيلم و بازيگري و فيلم «هر شب تنهايي» جايزه بهترين كارگرداني را از چهارمين جشنواره منبرطلايي قازان به دست آوردند. مراسم پاياني چهارمين جشنواره فيلم اسلامي منبر طلايي چهارشنبه شب در قازان تاتارستان در روسيه برپا شد.

 

 
بنا بر اين گزارش، در اين دوره جشنواره كه با شركت 35 فيلم در بخش‌هاي رقابتي و 30 فيلم در بخش‌هاي جنبي برپا شده بود، فيلم «ميم مثل مادر» ساخته «رسول ملاقلي‌پور» به صورت مشترك جايزه بهترين فيلم را از آن خود ساخت.
نتايج بخش اصلي اين دوره جشنواره به اين شرح است:
بهترين فيلم: جودا اكبر ساخته آشوتوش گوواريكر از هند و ميم مثل مادر ساخته رسول ملاقلي‌پور از ايران
بهترين كارگردان: رسول صدرعاملي براي فيلم «هر شب تنهايي»
بهترين بازيگر مرد: هيتريك روشن نيز براي فيلم «جودا اكبر»
بهترين بازيگر زن: گلشيفته فراهاني براي فيلم «ميم مثل مادر»
چهارمين جشنواره بين‌المللي فيلم اسلامي منبر طلايي از 16 تا 22 اكتبر در قازان برپا شد و در يكي از بخش‌هاي ويژه آن، 13 فيلم كوتاه و معرفي انجمن سينماي جوانان ايران به روي پرده رفتند.
همچنين فيلم‌هاي شايد جايي ديگر (داود جليلي) و بيا همه خوابند (زهره زماني خلفلو) در بخش مسابقه فيلم‌هاي كوتاه اين جشنواره به نمايش در آمدند.
رضا ميركريمي نيز يكي از داوران بخش مسابقه رسمي جشنواره بود.

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : شنبه، 4 آبان ماه ، 1387 (44 مشاهده)

«ريسمان باز»مورد استقبال لندني ها

0

نمايش«ريسمان باز» در جشنواره لندن

  در پنجاه و دومين دوره جشنواره لندن «ريسمان باز»به نمايش درآمد و مورد استقبال تماشاگران قرارگرفت.

فيلم سينمايي ريسمان باز (مهرشاد كارخاني)  تنها نماينده سينماي ايران در پنجاه و دومين جشنواره بين‌المللي فيلم لندن است.

 بابک حمیدیان بازیگر ریسمان باز

 بنابر گزارسهای رسیده این فیلم در روز 22 اكتبر (اول آبان ماه) در دو نوبت صبح و عصر به نمايش درآمد و با استقبال تماشاگران مواجه شد. 
در اين مراسم كه تعدادی از هنرمندان انگلستان و ايرانيان مقيم لندن در آن حضور داشتند حميد‌رضا صدر، منتقد سينماي ايران، قبل از نمايش فيلم يادداشتي را از سوي «مهرشاد كارخاني» براي حضار قرائت كرد.
در بخشي از اين يادداشت عنوان شده است: من فيلم «ريسمان باز» را به خاطر اسم وفاداري به ذات سينما ساختم و برايم افتخار بزرگي است كه به عنوان تنها نماينده سينماي كشورم فيلم ريسمان باز در اين جشنواره حضور دارد.
ودر بخش ديگري «كارخاني» در مورد فيلم خود نوشته: «ريسمان باز» حكايت تلاش و تنهايي آدم‌هايي است كه جايگاه واقعي خود را در اجتماع پيدا نكرد‌ه‌اند و تحت شرايطي سخت مجبورند به كارهايي كه مطابق روحيه آنها نيست، بپردازند.
همچنین علي جعفر منتقد بين‌المللي لبناني نيز كه مديريت بخش سينماي جهان جشنواره لندن را برعهده دارد، در يادداشتي در سايت رسمي اين جشنواره از «ريسمان باز» به عنوان فيلمي جذاب ياد كرده و اين فيلم را يكي از بهترين نمونه‌هاي سينماي خياباني در سينماي ايران دانسته است.

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : شنبه، 4 آبان ماه ، 1387 (50 مشاهده)

نگاه بني‌اعتمادبه جشنواره فيلم شهر

5

/جشنواره فيلم شهر/

بني‌اعتماد: سينماي شهري، بازتاب شرايط و روابط جامعه است

 به نقل از ستاد خبري سومين جشنواره بين‌المللي فيلم شهر، اين كارگردان در گفت‌وگويي تصريح كرد: در سينماي شهر محور نشانه‌هاي ظاهري ملاك نيست، يعني يك فيلم شهري مي‌تواند نمادي از شهر را در خود نداشته باشد، ولي بازتاب شرايط و روابط و موقعيت افراد و شهروندان جامعه باشد.

 

 
رخشان بني‌اعتماد گفت: فيلم شهري اثري است كه با شناخت مجموعه شرايط اجتماعي و ويژگي‌هاي خاص يك شهر و با توجه به مسائل فرهنگي، بومي و اجتماعي ساخته مي‌شود و بازتاب شرايط و روابط در يك جامعه است

وي در ادامه اظهار داشت: اگر توجه جشنواره فيلم شهر صرفاً معطوف به نمايش فيلم نباشد و آثار اين رويداد با نگاهي كارشناسانه انتخاب شود، زمينه بررسي مسائل شهري از سوي جامعه‌شناسان و سياست‌گذاران اقتصادي و اجتماعي فراهم مي‌شود. در اين صورت اين جشنواره رويدادي تاثيرگذار خواهد بود.
كارگردان فيلم‌هاي «زير پوست شهر» و «خون بازي» با اشاره به اينكه جشنواره فيلم شهر بايد بستري باشد براي شناخت زواياي مختلف زندگي شهري، ادامه داد: اگر حاصل كار جشنواره پس از پايان نمايش فيلم‌ها، منجر به تدوين برنامه‌هايي در عرصه‌هاي سياست‌گذاري فرهنگي و اجتماعي شود اين رويداد موفق عمل كرده است.
اين كارگردان سينما در پايان خاطر نشان كرد: اگر جشنواره فيلم شهر به عنوان توليدكننده عمل كند، داراي كاركردي ويژه و خاص خواهد شد. به اين ترتيب، انتخاب فيلم‌ها در بخش‌هاي مختلف و آثار برگزيده جشنواره، مي‌تواند الگوي مناسبي براي نهادها، سازمان‌ها و تهيه‌كنندگان بخش خصوصي به منظور توليد فيلم شهري نيز باشد.

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : چهارشنبه، 1 آبان ماه ، 1387 (53 مشاهده)

جايزه يك عمر دستاورد حرفه‌اي به آل پاچينو

0 

در افتتاحيه سومين جشنواره فيلم رم جايزه يك عمر دستاورد حرفه‌اي به  «آل پاچينو» اهدا می شود.

به نقل از خبرگزاري فرانسه، سومين جشنواره فيلم رم چهارشنبه آينده در حالي افتتاح مي‌شود كه در مراسم افتتاحيه اين دوره از رقابت‌ها، «آل پاچينو» مورد تقدير قرار خواهد گرفت.

 

 

 بنا بر این گزارش، در مراسم افتتاحيه جشنواره رم در روز چهارشنبه، «آل پاچينو» به نمايندگي از طرف بهترين‌ها و استعدادهاي شاخص هاليوود، جايزه يك عمر دستاورد حرفه‌اي دريافت خواهد كرد.
جشنواره فيلم رم كه اولين بار سال 2006 توسط «والتر ولتروني»، شهردار رم برگزار شد، امسال از چهارشنبه آينده افتتاح شده و تا 31 اكتبر نيز ادامه خواهد يافت. 
به گزارش خبرگزاري فرانسه، در بخش مسابقه جشنواره امسال از مجموع 20 فيلم شركت‌كننده، تنها فيلم آمريكايي «غرور و افتخار» با بازي «ادوارد نورتون» به نمايش درخواهد آمد.

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : چهارشنبه، 1 آبان ماه ، 1387 (54 مشاهده)

بانك ثبت فيلمنامه «سيمافيلم»

0

«سيمافيلم» بانك ثبت فيلمنامه راه اندازي مي‌كند

 سيمافيلم به منظور ثبت فيلمنامه‌هاي ارائه شده بانك ثبت فيلمنامه راه اندازي مي‌كند.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، سيمافيلم در نظر دارد ايده‌هاي ارائه دهندگان فيلمنامه‌هاي مختلف را ثبت و خريداري كند.
بنابر اين گزارش، براي ارائه فيلمنامه هيچ محدوديت موضوعي، صنفي، سني، حرفه‌اي و ... وجود ندارد و تمام علاقه‌مندان مي‌توانند از طريق سايت «www.simafilmideh.ir» ايده‌هاي خلاق خود را براي فروش به سيما فيلم پيشنهاد دهند.
بخشي از چگونگي كار و شرايط اين بانك بدين شرح است: ايده‌هاي دريافت شده از ايده‌پردازان توسط اين پايگاه در شوراي ويژه‌اي مورد ارزيابي قرار گرفته و در سه گروه رتبه‌بندي و قيمت‌گذاري مي‌شود.
سيما فيلم ظرف مدت 15 روز نتيجه نهايي مبني بر خريد يا عدم خريد ايده را به ايده پرداز اعلام مي‌كند و پس از مشخص شدن رتبه ايده، سيمافيلم مبلغ مشخص شده را تحت عنوان حق اثر از طريق واريز، حداكثر 15 روز پس از اعلام نتيجه به شماره حساب اعلام شده توسط ايده‌پرداز به وي پرداخت مي‌كند.

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : چهارشنبه، 1 آبان ماه ، 1387 (50 مشاهده)

سه فيلم كوتاه ايراني نامزد «گراند آف»

0

سه فيلم «فرشته‌ها در خاك مي‌ميرند» ساخته بابك اميني، «سايه‌هاي سكوت» به كارگرداني شهريار پورسيديان «مونث، مذكر» به كارگرداني صدف فروغي (محصول مشترك ايران و آفريقاي جنوبي) نامزد دريافت جايزه اروپايي «گراند آف» شدند.

به نقل از مركز نمايش فيلم كوتاه حوزه هنري، مراسم اهداي اين جايزه 29 و 30 نوامبر 2008 برابر با 9 و 10 آذر 87 برگزار خواهد شد. قابل توجه است كه آثار پذيرفته شده از زائر‌هاي انيميشن، فيلم سياه، كمدي، مستند، درام، تجربي، وحشت، مستقل، علمي تخيلي، كوتاه، صامت و زنان در اين رويداد بين‌المللي انتخاب و بررسي شده‌اند.
گفتني است كه اين جايزه در 11 نوامبر 2006 در ورشو پايتخت لهستان بنياد نهاده شده و امسال ايران و عراق نيز با ارايه فيلم‌هايي جزو 17 كشور شركت كننده در اين مراسم قرار گرفته‌اند

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : سه شنبه، 30 مهر ماه ، 1387 (45 مشاهده)

گفتگوی فوژان با«ابراهیم وحیدزاده»

0

گفتگویفوژان با «ابراهیم وحیدزاده»  

«ابراهیم وحیدزاده»   درگفتگویی باخبرنگارسینماییفوژان گفت:کماکان فعالیت کارگردانی خودرادرژانرطنزوکمدی در سینماادامه میدهم چون دراین ژانرمی توانم بیشترادای مسعولیت کنم

 ابراهیم وحیدزاده در کنارداریوش عیاری

«ابراهیم وحیدزاده» درگفتگویی باخبرنگارسینماییفوژان گفت:کماکان فعالیت کارگردانی خودرادرژانرطنزوکمدی در سینماادامه میدهم چون دراین ژانرمی توانم بیشترادای مسعولیت کنم.

  • به گزارش خبرنگارسینمایی فوژان«ابراهیم وحیدزاده» درپاسخبه شرایط کنونی ساخت فیلم بامضمون طنزوگرایش اکثر کارگردان ها بخصوص کارگردان های جوانتر به این سمت عنوان کرد:باتوجه به نیاز جامعه برای تفریح وتخلیه انرژِی وفراموشی برخی ازمشکلات اگرکسی بتوانددرزمینه طنزوژانرکمدی وجذب مخاطب ابتکار  وخلاقیتی نو ابداکند یقیناموفق خواهدبودحال اگر این امر بدست جوانترها باشد اما چنانچه پاگذاشتن دراین راه صرفا بخاطرترس از برگشت سرمایه واثبات موقعیت باشد مطمئنادرجذب مخاطب وادامه این راه ناکام می مانند.

«ابراهیم وحیدزاده»  درادامه رونداکران و عدم وصدورپروانه   نمایش  برخی از فیلمهای سینمایی گفت:از مسعولین محترم   شورای صدور پروانه نمایش درخواست      میکنم اجازه    

نمایش این فیلمهارابدهندبه هرحال این فیلمها جدا از فیلمهای ساخته شده در دو ده اخیر که به نمایش درآمده اندنیست درغیر اینصورت کم کمدربین سینماگران ایجاد ناامنی شده وسینماهاتعطیل خواهندشد.

«ابراهیم وحیدزاده» در موردفیلم اخیرخود«تاکسی نارنجی» گفت:فیلم درمرحله قطع نگاتیو وکپی برداریست وقصد دارم فیلم رادر جشنواره فجرامسال به نمایش.بگذارم

 

همچنین در پاسخ به تکرار موفقیت درموردفیلم« تاکسی نارنجی» به مانندآخرین فیلم به نمایش درآمده «شام عروسی» گفت:امیدوارم ومطمئنا همچین اتفاقی خواهد افتاد. 

 

وحیدزاده درآخرعنوانکرد در حال تحقیق بروی فیلمنانه جدیدی هستم وامیدوار به ساخت آن در سال جاری هستم.

  

 

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : يكشنبه، 28 مهر ماه ، 1387 (39 مشاهده)

قاب زيبايي از زنده ياد «رسول احدی»

0

«رسول احدی»   مدیرفیلمبردار سریال«حضرت  یوسف»  

 با پخش سریال«حضرت یوسف»  وجلب رضایت مخاطبین از این مجموعه انتظار می رفت از سوی دست اندرکاران این مجموعه وبخصوص رسانه ها و جراید فرهنگی هنری از فیلمبرداری نماهای زیبای سریال توسط هنرمند برجسته کشورمان زنده یاد «رسول احدی»تجلیل وقدر دانی به عمل آیدکه متاسفانه در این راه کوتاهی شده است. 

 زنده یاد <رسول احدی>پشت صحنه حضرت یوسف

بنا بر گزارش های رسیده  سریال «حضرت یوسف»یکی از سریال های پر مخاطب چند ماه اخیر است که با جلو رفتن قسمت ها به جذابیت آن در نزد هواداران افزوده می شود الارقم جنجالهاو انتقادهای اخیراز این مجموعه رفته رفته سریال تبدیل به یک اثر موفق وبه یاد ماندی برای مجموعه صدا و سیما  وشبکه یک خواهد شد.در مدت پخش این سریال از نامها وعوامل بزرگ مجموعه الالخصوص فیلمبردار باسابقه وخوش ذوق وحرفه ای سینما زنده یاد«رسول احدی» در رسانه ها و جراید سینمایی تقدیر وتجلیلی و حتی مطلبی درج نشد قافل از نماهای زیبایی که توسط این فیلمبرداربزرگ به تصویر کشیده است.

البته اسم او بعنوان مدیر فیلمبردار پروژه های بزرگی سینمایی چون «مزرعه پدری»آنقدر سنگینی می کند که به مانند دوست صمیمیش مرحوم «رسول ملاقلی پور»نیازی به تعریف و درج مطلب ندارد .زنده یاد«رسول احدی»دی ماه سال گذشته در سانحه تصادف درگذشت در کارنامه هنری او آثار فاخری چون «پناهنده».«سرعت».«حمله به اچ 3».«عقرب».«ترکشهای صلح».«آقای رییس جمهور».«وقت چیدن گردوها».«همنفس»و«بازنده» به چشم می خورد.

 به امید روزی که قدر بزرگان برجسته سینمای کشورمان را بیشتر بدانیم.

مدیر روابط عمومی فوژان

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : جمعه، 26 مهر ماه ، 1387 (50 مشاهده)

«پوسته» در جشنواره فيلم فجر

0

«پوسته» بيست و هفتمين جشنواره فيلم فجر

 با آماده شدن موسيقي«پوسته» به جشنواره خواهدرفت.

 با پايان ساخت موسيقي «پوسته»(مصطفي آل احمد) اين فيلم براي نمايش در جشنواره فجر امسال آماده مي‌شود.

مصطفي آل احمد در گفت‌وگو یی در مورد فيلم «پوسته»و آخرين وضعيت آن عنوان کرد: آخرين مراحل ساخت موسيقي پوسته توسط علي كهن ديري در حال انجام است و مراحل تدوين و صداگذاري اين فيلم به پايان رسيده است.
پوسته اولين فيلم بلند مصطفي آل احمد است كه  روايتگر داستان يك زنداني است كه پس از آزاد شدن از زندان ،دوباره متهم به قتل مي‌شود.
حميد فرخ‌نژاد ، الناز شاكردوست ، حميد رضا فلاحي ، امير غفار منش ، مريم كاوياني و حسن موذني در پوسته نقش آفريني مي‌كنند.

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : جمعه، 26 مهر ماه ، 1387 (43 مشاهده)
تعداد اخبار: 260 (26 صفحه | قابل نمايش: 10)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 ]
آخرين اخبار
· در سه اپيزود و با بودجه 30 ميليون دلار؛[ 0 نظر - 3 مشاهده ]
· «هارموني مرگ»شايان عبدالوهاب[ 0 نظر - 6 مشاهده ]
· گفتگوي جواد شمقدري[ 0 نظر - 7 مشاهده ]
· تازه ترین خبر از مراحل فنی «پلی آف»[ 0 نظر - 5 مشاهده ]
· فاتحین سیمرغ دوره 28[ 0 نظر - 4 مشاهده ]

[ موارد بیشتر در بخش اخبار و تازه ها ]
برترین مطلب روز
تاکنون مطلبی به عنوان مطلب پربیننده انتخاب نشده است .
مطالب گذشته
يكشنبه، 27 دي ماه
· فیلم «پلی آق»به تدوین رسید!
· «غبار عشق» تحویل سیما فیلم شد
چهارشنبه، 16 دي ماه
· پروانه ساخت «پيتزا مخلوط»صادر شد.
· بازيگران حرفه‌ای با «شال گردن» لطيف
جمعه، 20 آذر ماه
· پایان «پلی آف»
· ساخت مجدد موسیقی«غبار عشق»
· در راه جشنواره فيلم فجر
چهارشنبه، 11 آذر ماه
· صدور پروانه ساخت و نمايش براي 6 پروژه؛
· «آسمان محبوب» در سيمافيلم رصد شد؛
· فيلم كمدي «ابراهيم وحيدزاده» نصف شد

مطالب قدیمی تر
لینک دوستان

خبرگزاري سينمايي فوژان

تمام لينك ها


لينكستان

farsnews


bfilmnews


mehrnews


samandehi


گالري تصاوير
*****
::  Home  ::  Downloads  ::  Your_Account  ::  Forums  ::

:: Copyright 2008 www.Fozhannews.com All rights reserved ::