خبرگزاري سينمايي فوژان  
  Create an account
منوی اصلی
لینکهای سریع
صفحه اول
دیگر بخشها
بخش کاربری
مطالب سایت
بخش خبری
امکانات سایت
جستجو


پیغام کوتاه

فقط کاربران عضو سايت ميتوانند پيغام کوتاه ارسال نمايند لطفا وارد سيستم شويد يا اينکه عضو شويد.
نظرسنجی
برترين هاي ماه از نظرشما:

فيلم:تسویه حساب-میلانی
فيلم:آل-بهرام بهرامیان
فيلم:دموکراسی در روز روشن
بازيگر:مهناز افشار-تسویه حس
بازیگر:اکبر عبدی-تسویه حساب
بازيگر: همایون ارشادی-آل
بازيگر:حمید فرخ نژاد-دموکرا



نتایج
نظرسنجی ها

تعداد آراء: 192
نظرات : 0
ماهنامه فيلم

  

مجله دنياي تصوير
  
مجله هفتگي سينما

روزنامه

جهان سينما

خبرگزاري سينمايي فوژان: فوژان

جستجو پیرامون این موضوع:    
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]

تغيير شگفت انگيز در مراسم اسكار؛

0
تعداد نامزدهاي بهترين فيلم اسكار به 10 مي‌رسد

خبرگزاری فوژان : مراسم اسكار در يك اقدام شگفت‌انگيز و غير منتظره جديد، خبر از يك تغيير و تحول بزرگ در نحوه برگزاري اين مراسم قديمي سينمايي داد..

 

  

به گزارش رسیده،آكادمي اسكار امسال برخلاف روش معمول خود در سال‌هاي گذشته، تعداد 10 فيلم را به عنوان نامزدهاي دريافت اسكار بهترين فيلم سال معرفي خواهد كرد.
تا قبل از اين آكادمي اسكار در تمام رشته‌هاي هنري نام 5 نامزد را براي دريافت جوايز اعلام مي‌كرد و در بخش رشته بهترين فيلم سال هم از اين قانون تبعيت مي‌كرد.
اما امسال در هشتاد و دومين دوره برپايي مراسم ، رقم نامزدهاي رشته بهترين فيلم تا دو برابر افزايش پيدا مي‌كند.
مسئولان آكادمي اسكار هدف از اين اقدام را فراهم كردن شانس بيشتر براي تعداد بيشتري فيلم سينمايي اعلام كرده‌اند و عقيده دارند با اين كار، توجه مردم عادي و علاقمند بيشتر به اين مراسم پرزرق و برق جلب خواهد شد.
«سيد گنس» مدير آكادمي اسكار اين حركت جديد آكادمي را نوعي بازگشت به گذشته خطاب كرده است و مي‌گويد در گذشته‌هاي دور آكادمي از چنين روشي تبعيت مي‌كرد.
اما افزايش تعداد نامزدها فقط به بخش بهترين فيلم سال مربوط و خلاصه مي‌شود و در بقيه بخش‌ها و رشته‌ها،‌آكادمي اسكار هم چنان فقط 5 فيلم را به عنوان نامزد دريافت جايزه معرفي خواهد كرد.
آكادمي اسكار در طول سال‌هاي اخير تغييراتي در برنامه‌هاي خود به وجود آورده است، كه مهم‌ترين آن‌ها تغيير زمان برگزاري اين مراسم است.
مراسم جوايز اسكار كه تا قبل از اين مدت‌ها در ماه آوريل برپا مي‌شد، از چند سال قبل به فوريه انتقال پيدا كرد. آكادمي اسكار از حدود يك دهه قبل هم، جايزه جديد اسكار بهترين فيلم انيميشن را به مجموع جوايز خود اضافه كرد.
اين كار پس از آن صورت گرفت كه تعداد فيلم‌هاي انيميشن افزايش يافت و آكادمي اسكار و تماشاگران در طول سال با نمايش عمومي تعداد زيادي فيلم انيمييشن روبرو شدند.
اسامي نامزدهاي هشتاد و دومين دوره مراسم اسكار روز دوم فوريه و در يك برنامه ويژه و زنده تلويزيوني اعلام مي‌شود.
آكادمي اسكار مراسم سالانه خود را امسال در روز هفتم ماه آوريل - يعني چند هفته ديرتر از تاريخ رسمي آن - برگزار مي‌كند. علت تعويق مراسم، عدم برخورد آن با بازي‌هاي پرطرفدار ورزش زمستاني در شهر ونكوور كاناداست، كه ميليون‌ها بيننده تلويزيوني را جذب خود مي‌كند.

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : شنبه، 6 تير ماه ، 1388 (30 مشاهده)
article323.html

«پرسه در مه»با«ليلا حاتمي»

0
«ليلا حاتمي» به «پرسه در مه» پيوست

خبرگزاری فوژان : «ليلا حاتمي» در كنار «شهاب حسيني»، به عنوان يكي از دو بازيگر اصلي، در فيلم سينمايي «پرسه در مه» به كارگرداني بهرام توكلي بازي مي‌كند.

 

  

به گزارش رسیده،«جواد نوروزبيگي» تهيه‌كننده اين فيلم سينمايي در گفت‌و‌گو یی گفت: «ليلا حاتمي» و «شهاب حسيني» به عنوان دو بازيگر اصلي در فيلم حضور دارند و باقي بازيگران كه تنها در سكانس‌هايي از كار حضور خواهند داشت، نيز به زودي انتخاب مي‌شوند. وي با اشاره به زمان توليد اين فيلم گفت: بايد پروانه ساخت فيلم را تمديد كنيم و در فرصت مناسبي فيلمبرداري را شروع خواهيم كرد.
پيش از اين همكاري حميد خضوعي‌ابيانه (مديرفيلمبرداري)، سعيد ملكان (طراح چهره‌پرداري)،جواد قلي‌زاده(مجري طرح)، پيمان شيخاني(مديرتوليد) قطعي شده بود. در اين پروژه «مهدي صالح‌كرماني» در سمت صدابردار همكاري دارد.
براساس اين گزارش، فيلمنامه «پرسه در مه» را «مهران كاشاني»و «بهرام توكلي» نوشته‌اند.
اين فيلم از مضموني اجتماعي و فلسفي برخوردار است كه در پس زمينه آن به موضوع دفاع مقدس پرداخته مي‌شود.
«بهرام توكلي» كه فيلم «پابرهنه در بهشت» را به عنوان نخستين فيلم سينمايي‌اش كارگرداني كرد، قصد داشت فيلمنامه «اسب‌هاي چوبي» را بسازد كه به دلايلي از اين كار منصرف شد.
وي همچنين كارگرداني فيلم سينمايي نيمه بلند «عقل سرخ» را در كارنامه خود دارد.

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : شنبه، 6 تير ماه ، 1388 (25 مشاهده)
article322.html

تاخیر در آغاز تصویر برداری"قطب منفی"

0 

تاخیر در آغاز تصویر برداری"قطب منفی" در مراحل پایانی پیش تولید.

خبرگزاری فوژان : 

فیلم تلویزیونی "قطب منفی" به نویسندگی و کارگردانی کیانوش اسلامی که مراحل پایانی پیش‌تولید را سپری می کرد با تاخیر یک ماهه به خاطر همزمانیش با تولید فیلم دیگر کلید می خورد. 

 

 

  

براساس این  گزارش   "قطب منفی" به نویسندگی و کارگردانی کیانوش اسلامی که مراحل پیش‌تولید را سپری می‌کرد با یکماه تاخیرجلوی دوربین می رود.

 "قطب منفی" دومین تجربه کارگردانی کیانوش اسلامی پس از ساخت تله فیلم «شکاف»است. 

کیانوش اسلامی در این رابطه گفت:

به خاطر همزمانی با تولید فیلم دیگر و درگیر شدن برخی ار عوامل اصلی این فیلم با پروژه دیگر  "قطب منفی" یکماه دیگرکلید می خور  د.

دا ستان فیلم درباره دو بیمار سادیسمی است که روی به جنایت های از فبل برنامه ریزی شده می آورند . تاکنون حضور باریگرانی چون فرید ولی‌زاده و غزاله نظر در این پروژه قطعی شد.این فیلم در ژانر پلیسی جنایی ساخته می شود واز جند بازیگر اصلی دیگر هم بهرهمند است.

پیش تولید فیلم "قطب منفی" از چندی پیش در موسسه فرهنگی نگاره هفتم (زنده یاد رسول احدیی )آغاز شده است. سایر عوامل این پروژه عبارتند از محمد قمی صدابردار، احسان اسکندری تصویربردار، صابر احدی دستیار و برنامه ریز و فاطمه فاضلی منشی ‌صحنه. وتهیه کننده:حسین حبیبی خلیفه لو

لازم بذکر است «اسلامی »نويسنده و كارگردان دو فيلم كوتاه: يك روز سرد – دلش را بدست بياور

و فيلم سينمايي شكاف

نويسنده سريال مسافر زمان و فيلم سينمايي دلايل اصلي

نويسنده كتاب نمايش گوشت زير دندان و پرسونا( روانشناسي شخصيت) و فيلم سينمايي هيولا (در مرحله پيش توليد به تهيه كنندگي سعيد هاشمي)است.

 

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : سه شنبه، 19 خرداد ماه ، 1388 (34 مشاهده)

نقد شفاهي فيلم‌هاي اكران/

0
فراستي: «وقتي همه خوابيم» آخر خط بود

خبرگزاری فوژان :  يك منتقد گفت: «وقتي همه خوابيم» آخر خط بود و من از اين بابت متأسفم.

 

  

«مسعود فراستي» در گفت‌و گو یی در مورد فيلم «وقتي همه خوابيم»ساخته بهرام بيضايي، گفت: نمي‌دانم «وقتي همه خوابيم» فيلم برتري است يا «رئيس»؟ هر دو فيلم‌هاي پرت و پلا و هذياني‌اند، متشنج، عقب‌مانده و ناتوان؛ حتي ناتوان از قصه‌گويي و چقدر بد كه «وقتي همه خوابيم» تحت تأثير سازنده «رئيس» است - هم در برخي ديالوگ‌ها، هم در آدم‌كشي ‌و بدمن‌ها هم در مثلاً دفاع از سينما.
وي در ادامه افزود: هر دو فيلم اداي سازندگان خود را در مي‌آورند و همه آدم‌هاي‌شان كه هيچ‌كدام شخصيتي ندارند، يك ادبيات دارند: ادبيات فيلم‌ساز.فيلم انتلكت‌هاي امروزي كه دست دوم ديروزند، نوستالژي فيلمفارسي دارند و آرزوي گيشه.
فراستي گفت: وقتي ديگر نشود پز انتلكت‌ ديروزي داد و با عبارت «نمي‌گذارند فيلم بسازم» دل خوش كرد و زنده ماند، چه كار بايد كرد؟
وي در پايان افزود: «وقتي همه خوابيم» آخر خط است. متأسفم.

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : دوشنبه، 18 خرداد ماه ، 1388 (33 مشاهده)
article320.html

براي جيب مردم كيسه ندوخته‌ام

0
گفت‌وگوي تفصيلي فارس با «محمد رضا عرب»:
براي جيب مردم كيسه ندوخته‌ام

خبرگزاری فوژان :كارگردان فيلم «آخرين ملكه زمين» گفت: دغدغه اصلي من بباور پذيربودن و راست گفتن است بنابراين براي جيب تماشاچي كيسه ندوخته‌ام در حالي كه بستر اين فيلم، به‌گونه‌اي بود كه من به راحتي مي‌توانستم يك ملودارم اشك انگيز و بسيار بفروش از آن در بياورم.


 

 

  

«محمدرضا عرب» در سينماي ايراني نامي شناخته شده است. فيلمسازي كه سال‌هاست در عرصه فيلم كوتاه و سينماي مستند حضوري پررنگ دارد و سابقه دستياري بسياري از كارگردانان بزرگ سينماي ايران را در كارنامه دارد. اين روزها پس از 4 سال انتظار اولين فيلم بلند سينمايي او هر چند به شكل كاملا مهجور اما سرانجام اكران شده است، فيلمسازي كه معتقد است «آخرين ملكه زمين» را بر اساس قاعده‌اي ساخته است و در سينماي خود، براي جيب مخاطب كيسه ندوخته است.

                        ادامه:کلیک بروی عنوان در قسمت اخبار

  

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : دوشنبه، 18 خرداد ماه ، 1388 (22 مشاهده)
article319.html

پروانه نمايش دو پروژه سينمايي صادر شد

0
صادر شدن پروانه نمايش دو پروژه سينمايي

خبرگزاری فوژان :شوراي صدور پروانه نمايش 35 ميليمتري در جلسه اخير خود براي دو پروژه سينمايي پروانه نمايش صادر كرد.

 

  

به گزارش رسیده،به نقل از روابط عمومي معاونت امور سينمايي و سمعي و بصري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي فيلم «عيار 14» به تهيه‌كنندگي وكارگرداني پرويز شهبازي و فيلم«دوزخ، برزخ، بهشت» به تهيه كنندگي سعيد شاهسواري و كارگرداني بيژن ميرباقري عنوان دو پروژه اي است كه از اين شورا پروانه نمايش دريافت كرده اند.

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : دوشنبه، 11 خرداد ماه ، 1388 (41 مشاهده)
article318.html

آغاز تدوين اوليه «تابستان عزيز»

0
آغاز تدوين اوليه «تابستان عزيز» اميرشهاب رضويان‌

خبرگزاری فوژان : «فرامرز هوتهم» تدوين فيلم تازه اميرشهاب رضويان را با عنوان «تابستان عزيز» از اوايل هفته آينده شروع مي‌كند.

 

  

«سعيد رضويان» مجري طرح «تابستان عزيز» در گفت‌و‌گو یی با عنوان کرد : تدوين كار اوايل هفته آينده شروع مي‌شود و «فرامرز هوتهم» تدوين كار را به عهده دارد.
وي افزود: از آنجايي كه آقاي رضويان و هوتهم همكاري‌هاي موفقي با هم داشتند و ديگر با فضاي كاري همديگر آشنا هستند، آقاي هوتهم بخشي از تدوين را شروع مي‌شود و به راف‌كات مي‌رسانند تا اميرشهاب رضويان از سفرشان برگردد.
براساس اين گزارش، «تابستان عزيز» چهارمين اپيزود از مجموعه «شهري كه دوست مي‌دارم» است كه با محوريت شهر مقدس مشهد ساخته مي‌شود.
در اين فيلم سروش صحت، مهران رجبي و صابر ابر بازي دارند و تهيه‌كنندگي آن را سيدكمال‌ طباطبايي برعهده دارد.
در خلاصه داستان «تابستان عزيز» آمده است: عزيز و نوه‏اش حميد بدون هماهنگي با خانواده، از همدان راهي مشهد شده، در مسافرخانه بهشت، اتاقي اجاره مي‏كنند. عزيز سال‌ها در پي سفر به مشهد بوده و فرزندانش به دليل درگيري‌هاي كاري و خانوادگي نتوانسته‌اند با او به سفر بيايند. حميد نوه ماجراجوي او تنها كسي است كه با او همدست شده و به سفر آمده است. عزيز به دنبال زيارت و حميد پيگير مسابقه فوتبال آخر هفته تيم پاس در مشهد است.سيروس عموي حميد از همدان ردشان را پيدا مي‌كند و براي بازگرداندن آنان به مشهد مي‌آيد،اما خود درگير ماجرايي عاطفي مي‌شود

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : دوشنبه، 11 خرداد ماه ، 1388 (34 مشاهده)
article316.html

«پریا»با حمید یراقچیان در راه همدان

5
حمید یراقچیان ساخت موسیقی وجلوه های ویژه وتروکاژهای کامپیوتری فیلم سینمایی «پریا»به کارگردانی حسین قاسمی جامی وتهيه كنندگی حسین حبیبی خلیفه لو  روح الله خوشكام  را شروع کرد.

خبرگزاری فوژان :حمید یراقچیان با تایید این خبر اضافه کرد که با تیم فبلی جلوه هایی ویژه وتروکاژهای کامپیوتری «کارگاه علوی»این کار را انجام خواهد داد.

 

 

  الیزابت امینی ورضا شفیعی جم در نمایی از»پریا

  بر اساس این خبر، و به نقل از (فوژان )روایط عمومی فیلم سینمایی «پریا»فیلمبرداری  به پایان رسیده وااین فیلم آخرین مراحل فنی را برای رسیدن به جشنواره کودک همدان امسال در حال پشت سر گذاشتن است.

همچنمن به خاطر شرایط جوی بعضی از پلان های فیلم و قسمت های موزیکال در فصل زمستان فیلمبرداری شده واکنون بخاطر تروکاژای کامپیوتری  این فیلم  در شرایط جدیدی در حال ساخت می باشدکه در نهاینت فیلمبرداری   قسمت های پایانی هفته گذشته انجام شد. در زمینه ساخت موسیفی وخواندن شعرهای فیلم با »رضا شفيعي‌جم»توافقاتی انجام شده است ولی هنوز قرادادی تنظیم نشده  است.همچنین پروانه ساخت این فیلم ماه گذشته از سوی وزارت ارشاد صادر گردیده است . 

گریم وشخصیتی جدید  »رضا شفيعي‌جم»در این فیلمدر کنار اسایر بازیگران قابل توجه است .

داستان فيلم سينمايي «پريا» عبارت است: مادر پريا نويسنده قصه كودكان است كه توسط شخصيت داستانش (سوق سيانا) ربوده شده و …..
عوامل سازنده فيلم «پريا»‌عبارتند از:
نويسنده وكارگردان: حسين قاسمي‌جامي، صدابردار:محمد قمي، تصويربردار:احسان اسكندري، طراح گريم :مرتضي ضرابي، طراح صحنه ولباس: حسين قاسمي جامی ، روابط‌عمومي:( فوژان( سعيد گلزار
بازيگران:رضاشفيعي جم، اليزابت اميني، مرتضي ضرابي ،فاطمه پهلوان و ترلان پروانه در نقش«پريا
 »  
تهيه كنندگان :روح الله خوشكام وحسين حبيبي خليفه لو- سرمایه گذار:حسین حبیبی خلیفه لو

سایر عوامل:برنامه ریز :علیرضا طالبی/دستیاران کارگردان:مصطفی حقیقی ،حمید شوریده/منشی صحنه:فاطمه فاضلی/امور مالی:پرویز نعمتی/جانشین تولید:مهدی فارسی/اجرای دکور:محمود رضا گنجعلی/دستیار صحنه :قاسم مربی/گروه فیلمبرداری:مجید باجی،حامد درفشی،هادی منوچهرپنا/مدیر تدارکات:احمد سعادت بخت/گروه تدارکات:نادر نادری،میلاد بوکان،بیژن احمد نیا/سینه موبیل:حمید یوسفی/دستیار صدا:محمد رضا کسنویه/اجرای گریم:شهرزاد اکبری،کامران علی حسینی/عکاسان:بهزاد مطرح،گلناز منوچهری/سایر بازیگران:، فائزه جودتي،مجيد حسن‌زاده، جواد زينعلي،سهيلا خلانلويی و...



 



 
ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : پنجشنبه، 7 خرداد ماه ، 1388 (54 مشاهده)
article315.html

اسامي انيميشن‌هاي نامزد اسكار

0
اسامي انيميشن‌هاي نامزد اسكار كانون فيلم منتقدان اعلام شد

خبرگزاری فوژان :اسامي انيميشن‌هاي نامزد اسكار كانون فيلم منتقدان كه قرار است فردا در خانه سينما اكران شوند، اعلام شد.

 

  

به گزارش رسیده، به نقل از روابط عمومي انجمن منتقدان، انيميشن‌هاي نامزد دريافت اسكار 2009 شنبه دوم خرداد در كانون فيلم انجمن منتقدان و نويسندگان سينمايي خانه سينما اكران مي‌شوند.
بنابراين گزارش فيلم‌هاي انيميشن «از اين راه»، «پرس تو»، «اختاپوس»، «دستشويي، داستان عشق» و «خانه‌اي با كاشي‌هاي كوچك زيبا» شنبه دو خرداد در خانه سينما روي پرده مي‌روند.
«خانه‌اي با كاشي‌هاي كوچك زيبا» برنده اسكار بهترين انيميشن 12 دقيقه و محصول ژاپن است. «دستشويي، داستان عشق»10 دقيقه و محصول روسيه، «اختاپوس» 3 دقيقه محصول فرانسه، «پرس تو» 5 دقيقه محصول آمريكا، «از اين راه» 8 دقيقه محصول انگلستان كه نامزد دريافت اسكار 2009 شده‌اند در چهل و سومين برنامه كانون فيلم انجمن منتقدان به نمايش درمي‌آيند.
اين فيلم‌ها ساعت 17:30 در سالن اجتماعات خانه سينما روي پرده مي‌روند و نشست نقد و بررسي پس از نمايش فيلم‌ها برگزار مي‌شود.

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : شنبه، 2 خرداد ماه ، 1388 (44 مشاهده)
article312.html

نامه‌اي گلايه آميز«ابوالفضل جليلي»

0

«ابوالفضل جليلي» به مسئولان سينمايي نامه نوشت

خبرگزاری فوژان :«ابوالفضل جليلي» در پي عدم اكران فيلم‌هايش نامه‌اي گلايه آميز خطاب به مسولان سينمايي كشور نوشت.

 

 

 

  

جليلي صبح امروز با ارسال نامه‌اي گلايه‌آميز به فارس خطاب به مسولان سينمايي كشور از عدم اكران فيلم‌هايش و عدم حمايت نهاد‌هاي دولتي از وي به شدت گلايه كرد.
بر اساس اين گزارش جليلي در آغاز نامه خود با تاكيد بر اين نكته «من نه در خيال استفاده نه فكر سوء استفاده هستم» نوشته است: در اين موقعيت كه پايان دوره چهار ساله دولت نهم و آغاز تبليغات انتخاباتي است ظاهرا باعث شده برخي چراغ قرمزها سبز شوند و عده‌اي شروع به استفاده و به عبارتي سوء‌استفاده كنند. اما من نه در خيال استفاده نه فكر سوء استفاده هستم.
اين فيلمساز صاحب سبك كشورمان در ادامه با تشريح دليل نگارش اين نامه آورده است:بعضي از دوستان مسئول مي‌گويند اكران نشدن فيلم‌هاي جليلي مربوط به خودش مي‌شود، از نظر ما همه چيز مرتب است، اما اشكال از خود اوست كه پيگيري نمي‌كند. تصميم گرفتم اين چند خط را بنويسم. من و شما حتما از يك آب و خاك و ايدئولوژي هستيم.
در ادامه اين نامه مي‌خوانيم:اگر چهار سال درس بخوانيد و در پايان به شما بگويند ليسانس نمي‌دهيم و دوره‌اي كه طي كرده‌ايد اشكال دارد، چه حالي خواهيد شد و اگر اين عمل چند بار تكرار شود چقدر بر سر ايمانتان مي‌ايستيد؟
جليلي در اين نامه با اشاره به اينكه هيچگاه از عدم اكران 14 فيلم سينمايي‌اش نااميد نشده خاطر نشان كرده است: من از 24 سالگي تاكنون 14 فيلم سينمايي تقديم انقلاب كردم و اين 14 اثر از نظر اكران مردود شناخته شد. اما دلسرد نشدم، آن زمان كه الفباي سينما را مي‌آموختم بهترين و پاكترين جوانان كشورم در جبهه‌هاي جنگ جانشان را تقديم امنيت و آسايش من و امثال من كردند.
اين كارگردان سينماي ايران تصريح كرده است: پس اگر دين هم نداشتم لااقل به فرموده سالار شهيدان رسم آزادگي را در اين مكتب آموخته‌ام. ايستادم و درست است كه گاهي ناله كردم كه آن هم از ضعف ايمانم بود، اما سوختم و ساختم كه در برابر شهدا و جانبازان سرزمينم ذره‌اي اداي دين كنم. اما وقتي مي‌شنوم من را مقصر مي‌دانند، مجبور مي‌شوم اين چند خط را بنويسم كه نگويند زيركانه عمل مي‌كند.
جليلي با تئاكيد بر اين كه «گل يا پوچ» در دولت نهم ساخته و پروانه نمايش گرفته است، تاكيد كرده است: «گل يا پوچ» در دولت نهم ساخته شد و پروانه نمايش گرفت. اما از شركت پخش فيلم بپرسيد چرا در دو سالي كه در نوبت اكران بود به نمايش درنيامد. باز هم مي‌گويم اشكالي ندارد، اما «حافظ» چطور؟ من كه نرفتم فيلم پوشالي از جنس عشق و عاشقي‌هاي دست دوم و سوم بازاري بسازم. رفتم سراغ «حافظ»؛ كسي كه يكي از افتخارات اين سرزمين است. اگر در فيلم اشتباهاتي مرتكب شده‌ام نبايد اينگونه تحريم شوم.
وي خاطر نشان ساخته است: آيا مصلحت نبود وقتي در حال ورشكستگي بودم و پنج بار به معاونت محترم سينمايي مهندس جعفري جلوه كه قلبا و ايمانا افكار و انديشه و ايدئولوژي ايشان را دوست و ارادتي خاص به وي دارم، نامه نوشتم و عنوان كردم آقاي جعفري جلوه عزيز شما در حالي كه به دوستان همكار من كمك‌هاي ميليوني و ميلياردي بلاعوض مي‌كنيد، بياييد و به عنوان كمك روي «حافظ» قيمت بگذاريد و آن را نه براي اكران بلكه براي آرشيو به يك سوم قيمت از من بخريد تا بتوانم بدهي خود را بپردازم.
ابولفضل جليلي در خاتمه نامه خود با ذكر اين نكته معاونت سينمايي تاكنون دو بار دستور خدي فيلم «حافظ» را به بنياد سينمايي فارابي صادر كرده است آورده است: ايشان هر بار موافقت كردند و دستور خريد فيلم را به بنياد سينمايي فارابي ارسال كردند. اما چه شد كه ما دو سال سوختيم و ساختيم، اما از جانب دوستان هيچ مرحمتي نشد. حالا كه اين يادداشت را مي‌نويسم نه خيال استفاده دارم و نه سوء استفاده و نه درخواست ريالي از شما نه هيچكس... فقط خواستم بدانيد اين انقلاب فرزنداني اينچنين دارد.

ارسال شده بوسيله fozhan در مورخه : دوشنبه، 28 ارديبهشت ماه ، 1388 (46 مشاهده)
article310.html
تعداد اخبار: 268 (27 صفحه | قابل نمايش: 10)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 ]
آخرين اخبار
· يك بازيگر مطرح ديگر به فيلم «پرتقال خوني&r[ 0 نظر - 9 مشاهده ]
· پيش توليد فيلم سينمايي «سبب من»[ 0 نظر - 8 مشاهده ]
· روزهاي پاياني «با من شوخي نكن»[ 0 نظر - 7 مشاهده ]
· پيش توليد «سرخابي» از اوايل تيرماه[ 0 نظر - 8 مشاهده ]
· گلزار: اگر «دموكراسي...» 5 دقيقه[ 0 نظر - 8 مشاهده ]

[ موارد بیشتر در بخش اخبار و تازه ها ]
برترین مطلب روز
تاکنون مطلبی به عنوان مطلب پربیننده انتخاب نشده است .
مطالب گذشته
دوشنبه، 20 ارديبهشت ماه
· جامعه اصناف سينمايي در كن
· به راستي جرم شمقدري چيست؟
· «دختران» در بيست سينماي تهران
دوشنبه، 6 ارديبهشت ماه
· حكم سفيري سازمان ملل به «بهرام رادان»&z
· تدوين «هارموني مرگ»
· ثبت قرارداد اكران دو فيلم سينمايي
جمعه، 3 ارديبهشت ماه
· تدوين هم‌زمانورود آقايان ممنوع»
سه شنبه، 31 فروردين ماه
· فردا اكران عمومي «آل»
· حميده خيرآبادي به خاك سپرده شد
· پروانه ساخت چهار پروژه سينمايي صادر شد

مطالب قدیمی تر
لینک دوستان

خبرگزاري سينمايي فوژان

تمام لينك ها


لينكستان

farsnews


bfilmnews


mehrnews


samandehi


گالري تصاوير
*****
::  Home  ::  Downloads  ::  Your_Account  ::  Forums  ::

:: Copyright 2008 www.Fozhannews.com All rights reserved ::