خبرگزاري سينمايي فوژان  
  Create an account
منوی اصلی
لینکهای سریع
صفحه اول
دیگر بخشها
بخش کاربری
مطالب سایت
بخش خبری
امکانات سایت
جستجو


پیغام کوتاه

فقط کاربران عضو سايت ميتوانند پيغام کوتاه ارسال نمايند لطفا وارد سيستم شويد يا اينکه عضو شويد.
نظرسنجی
برترين هاي ماه از نظر شما

فیلم :
فیلم:
فیلم :
بازیگر
بازیگر:



نتایج
نظرسنجی ها

تعداد آراء: 240
نظرات : 0
ماهنامه فيلم

  

مجله دنياي تصوير
  
مجله هفتگي سينما

روزنامه

جهان سينما

خبرگزاري سينمايي فوژان: فوژان

جستجو پیرامون این موضوع:    
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]

«مواد» با بازي طناز طباطبايي

0
 
«مواد» پس فردا با بازي طناز طباطبايي كليد مي‌خورد
 

خبرگزاري فوژان: فيلمبرداري فيلم سينمايي «مواد» به تهيه‌كنندگي و كارگرداني عليرضا داوودنژاد روز پنج‌شنبه 16 مهر در تهران كليد مي‌خورد.

 

  

  به گزارش ر سیده،«عليرضا داوودنژاد»  در اين باره گفت: فيلمبرداري كار را پس فردا در تهران شروع مي‌كنيم كه با پايان كار، نيمي از فيلمبرداري نيز در شمال انجام مي‌شود.
وي افزود: در اين فيلم «طناز طباطبايي»، «رضا داوودنژاد» و تعدادي نابازيگر حضور دارند.
براساس اين گزارش، «داوودنژاد» اين فيلم را با سرمايه‌‌گذاري مؤسسه رسانه‌هاي تصويري مي‌سازد و از نابازيگران در آن بهره مي‌برد.
«عليرضا داوودنژاد»پيش از اين عنوان کرده بودكه «مواد» در ادامه دغدغه‌هاي اجتماعي وي ساخته خواهد شد و مناسب‌ترين زمان براي فيلمبرداري پائيز و زمستان است. 
طناز طباطبايي در فيلم‌هاي پسر تهروني، صداها، ميزاك، جعبه موسيقي، چهار انگشتي، ديشب باباتو ديدم آيدا بازي كرده است.

ارسال شده بوسيله fozhannews در مورخه : چهارشنبه، 15 مهر ماه ، 1388 (63 مشاهده)
article381.html

سكانس‌هاي باقيمانده «بهرام رادان»

0

 
فيلمبرداري فيلم «رضا كريمي» «آدمكش» به سكانس‌هاي باقيمانده «بهرام رادان» رسيد.
 

خبرگزاري فوژان:حدود هشتاد درصد از فيلم سينمايي «آدمكش» به كارگرداني رضا كريمي مقابل دوربين محمود كلاري رفته است. هم اكنون فيلمبرداري سكانس‌هاي باقي مانده با حضور بهرام رادان در تهران ادامه دارد. 

 

 

 

  

  به گزارش ر سیده،سیده،مهتاب كرامتي، حامد بهداد، ليلا اوتادي، شهرزاد كمال‌زاده، قطب‌الدين صادقي و افسانه بايگان ديگر بازيگران اصلي «آدمكش» هستند. اين فيلم 27 مرداد در تهران كليد خورده و فيلمبرداري آن تا آخر مهرماه ادامه خواهد داشت.
اين فيلم به تهيه كنندگي محمد پوستي، مضموني اجتماعي دارد و يك درام روانشناختي است. رضا كريمي تاكنون فيلمهاي سينمايي «عشق + 2»، «هزاران زن مثل من»، «تب» و «انعكاس» و همچنين مجموعه هاي تلويزيوني «مرده متحرك»، «شبي از شب ها» و «فاكتور هشت» را مقابل دوربين برده است.
از عوامل اصلي اين فيلم مي‌توان به آزيتا موگويي(مجري طرح و مديرتوليد)، ژيلا مهرجويي(طراح صحنه و لباس)، بهروز معاونيان(صدابردار)، عاطفه رضوي(طراح چهره‌پردازي)، محمد موفق(دستيار اول كارگردان)، احسان سجادي(برنامه‌ريز) و محمد يميني(مدير تداركات) اشاره کرد.

ارسال شده بوسيله fozhannews در مورخه : چهارشنبه، 15 مهر ماه ، 1388 (69 مشاهده)
article380.html

:«باران كوثري»در«لطفا مزاحم نشويد&ra

0
«باران كوثري»در فيلم جديد «محسن عبدالوهاب»؛
 مقابل دوربين «لطفا مزاحم نشويد» مي‌رود  
 

خبرگزاري فوژان:«باران كوثري» به عنوان يكي از بازيگران اصلي جلوي دوربين، فيلم سينمايي «لطفا مزاحم نشويد» به كارگرداني محسن عبدالوهاب مي‌رود.

 

  

  به گزارش ر سیده،«محمد احمدي» تهيه‌كننده اين فيلم در گفت‌و‌گو یی، اظهار داشت: حضور «باران كوثري» در اين پروژه قطعي است و تقريبا تا هفته آينده باقي بازيگران نيز مشخص مي‌شوند.
وي درباره عوامل ديگر اين فيلم، گفت: از عوامل پشت صحنه، سعيد هاشمي(مجري طرح)،دستيار اول كارگردان و برنامه‌ريز: محسن غرايي، امير اثباتي(طراح صحنه) و يدالله نجفي(صدابردار) حضورشان قطعيت يافته‌است.
براساس اين گزارش، پس از بازگشت محمد احمدي از جشنواره پوسان و شركت فيلمنامه «خاكستري» نوشته مرتضي آبكنار در بخش فيلمنامه اين جشنواره، فيلمبرداري «لطفا مزاحم نشويد» شروع مي‌شود.
بنا بر اين گزارش، «لطفا مزاحم نشويد» يك طنز اجتماعي است كه بر اساس فيلمنامه‌اي از عبدالوهاب ساخته مي‌شود. ‌محمد احمدي علاوه بر تهيه‌كنندگي، فيلمبرداري اين پروژه را نيز به عهده دارد.
محسن عبدالوهاب كه خون‌بازي‌، ننه گيلانه و روزگار ما را به همراه رخشان بني‌اعتماد كارگرداني كرده است، سيمرغ بلورين بهترين فيلمنامه و كارگرداني را براي «خون بازي» دريافت كرد.
او فعاليت سينمايي خود را از سال 1359 با تدوين فيلم‌هاي مستند و داستاني كوتاه آغاز كرد و آثاري مستندي چون لاخ مزار، جويندگان كار در2 نما و همسران حاج عباس در كارنامه خود دارد

ارسال شده بوسيله fozhannews در مورخه : چهارشنبه، 15 مهر ماه ، 1388 (65 مشاهده)
article379.html

پایان «غبار عشق» با وزیدن نسیم پاییز!

0
پایان تصویر برداری «غبار عشق» با وزیدن نسیم پاییز!
 
 
 

خبرگزاري فوژان:پایان تصویر برداری تله فیلم داستانی « غبار عشق »با برداشت آخرین سکانس شب و پایان بازی علی نصیریان  در  این فیلم در لوکیشنی حوالی جاده 3000 شهسواربه کارگردانی و تهیه کنندگی « حسينعلی لیالستانی» با بازی،مریم بوبانی ، بیژن پیشدادی، فرید ولی زاده،باران زمانی و مهران رجبی.

 

بیژن پیشدادی و مریم بوبانی در نمایی از فیلم  

   بر اساس این خبر  تصویر برداری این فیلم طبق برنامه در 20جلسه در شمال کشور جادهای 2000و3000در شرایط خاص جوی انچام شد.

خلاصه داستان« غبار عشق » راجع به پیرمردی است که همسرش را سر زایمان از دست داده و پس از بیست سال متوجه می شوذ خلاف آنچه خانواده زنش به او گفته اند فرزندش زنده است .در این فیلم علی  نصیریان در نقش  آسیابری ،مریم بوبانی در نقش حوا خانم ،مهران رجبی در نقش راننده کامیون ،فرید ولی زاده در نقش فرید ،باران زمانی در نقش لیلا، و بیژن پیشدادی در نقش سهراب به ایفای نقش پرداختن.

عوامل سازنده فيلم«غبار عشق »‌عبارتند از:
نويسنده وكارگردان: حسينعلی لیالستانی،مدیر تصويربرداری:رحیم بشارت ، طراح صحنه ولباس: زیبا اسدخانی،تدوین:بابک رضا خانی، صدابردار:فرشید کیوان مهر ، طراح گريم :احمد جهانگیرپور ، برنامه ریزو دستیارکارگردان:فرزاد رحمانی ،مدیر تولید:بهروز حاجی زاده ، ،منشی صحنه :آسیه معصومی زاده ، ناظر کیفی :داریوش منتظری ،روابط‌عمومي: فوژان
بازيگران:علی نصیریان_مریم بوبانی__ فرید ولی زاده_باران زمانی _ حنانه عشوری _سهیل مینایی و بیژن پیشدادی با حضور مهران رجبی

این فیلم محصول سیما فیلم بوده و حسينعلی لیالستانی علاوه بر کارگردانی تهیه کنندگی آن را نیز بر عهده دارد.

 

ارسال شده بوسيله fozhannews در مورخه : دوشنبه، 6 مهر ماه ، 1388 (113 مشاهده)
article378.html

نادر طريقت «قيامت» را مي‌سازد

0
نادر طريقت «قيامت» را درباره واقعه كربلا مي‌سازد. 
 
 
 

خبرگزاري فوژان:نادر طريقت» قصد دارد فيلمنامه‌اي با عنوان «قيامت» را بسازد كه به موضوع واقعه كربلا مي‌پردازد.

 

  

  به گزارش ر سیده،«نادر طريقت» در گفت‌و‌گو با فارس در اين باره گفت: فيلمنامه‌ «قيامت» نوسته هستي طريقت، يكي از كارهايي است كه قصد دارم به توليد برسانم.
وي افزود: اين فيلمنامه به موضوع واقعه كربلا و تاسوعا و عاشوراي حسيني مي‌پردازد و اثري مذهبي و تاريخي است.
طريقت به فارس گفت: فيلمنامه ديگري را كه باز هم نوشته دخترم است را با عنوان «سايه» مدنظر دارم، كه موضوعي اجتماعي دارد. هر كدام از اين فيلمنامه‌ها به تصويب برسد، اقدام به ساخت را شروع خواهيم كرد.
اين كارگردان سينما كه مستند «درخشش» را به تازگي به پايان برده، گفت: اين مستند مراحل توليد را پشت سرگذاشت و درباره ستاره و ستاره‌سازي در سينماي ايران است و دهه 70 و 80 را بررسي مي‌كند.
به گزارش فارس، طريقت فيلم سينمايي «خاطره» را آماده نمايش دارد و قصد دارد كه اولين نمايش آن در بيست و هشتمين جشنواره فيلم فجر باشد.

 

ارسال شده بوسيله fozhannews در مورخه : دوشنبه، 6 مهر ماه ، 1388 (79 مشاهده)
article377.html

پيش‌توليد مجدد فيلم «بي‌خوابي»

0
«حبيب‌الله صحرانورد» عنوان کرد:
فيلمبرداري «بي‌خوابي» 11 مهر از سرگرفته مي‌شود.
 
 
 
 

خبرگزاري فوژان:پيش‌توليد مجدد فيلم سينمايي «بي‌خوابي» به كارگرداني محمدجعفر باقري‌نيا در يزد آغاز شده و روز شنبه 11 مهرماه فيلمبرداري آن صورت مي‌گيرد. 

 

  

  به گزارش ر سیده،«حبيب‌الله صحرانورد» تهيه‌كننده اين فيلم در گفت‌و‌گو عنوان کرد : گروه براي آماده‌سازي صحنه‌ها در يزد به سر مي‌برند و بازيگران از روز سه‌شنبه به گروه ملحق مي‌شوند تا در 11 مهرماه فيلمبرداري را شروع كنيم.
وي افزود: اميدواريم ظرف يك هفته فيلمبرداري به پايان برسد و اين پروژه را تكميل كنيم.
براساس اين گزارش، حدود 20 درصد از فيلمبرداري «بي‌خوابي» باقي مانده است كه به دليل مصادف‌شدن فيلمبرداري با فصل سرما به انجام نرسيد.
در «بي خوابي» كيهان ملكي، آشا محرابي، اصغر همت، محمدرضا وزيري، حميد حاجي‌زاده، فرخ افضلي و ليلي سليماني بازي مي‌كنند.
داستان اين فيلم درباره جواني به نام رضا است كه خلاف كار حرفه‌اي است. او از طريق رييس باند خود به مأموريت كوير مي‌رود تا دفينه‌اي كه اسكندرخان آن را مخفي كرده به تهران منتقل كند.
بنا بر اين گزارش، فيلمنامه‌ «بي‌خوابي» را محمدجعفر باقري‌نيا و مرجان عليزاده نوشته‌اند.

ارسال شده بوسيله fozhannews در مورخه : دوشنبه، 6 مهر ماه ، 1388 (93 مشاهده)
article376.html

سعيد سهيلي به لوكيشن‌هاي شهري رسيد.

0
«ازدواج در وقت اضافه»با تصويربرداري بيش از 70 درصد كار؛ به لوكيشن‌هاي شهري رسيد
 
 
 
 

خبرگزاري فوژان: فيلم سينمايي «ازدواج در وقت اضافه» به كارگرداني سعيد سهيلي به لوكيشن‌هاي شهري رسيد.

 

  

  به گزارش ر سیده،در حال حاضر بيش از 70 درصد از فيلمبرداري فيلم سينمايي «ازدواج در وقت اضافه» انجام شده و گروه ساخت اين فيلم، تصويربرداري لوكيشن خانه پيرزن (ماهايا پطروسيان) را به پايان رسانده است.
بر اساس اين گزارش، در حال حاضر در لوكيشن‌هاي مختلف شهري، تصويربرداري انجام مي‌شود و تا يكي دو روز آينده دو بازيگر جديد جلوي دوربين مي‌روند همچنين تدوين فيلم به صورت همزمان توسط حسن ايوبي انجام مي‌شود.
عوامل اصلي سازنده «ازدواج در وقت اضافه» عبارتند از:
كارگردان: سعيد سهيلي، نويسندگان: سعيد سهيلي، بهمن زرين‌پور، مدير فيلمبرداري: محمدتقي پاك‌سيما، صدابردار: عباس رستگارپور، چهره‌پرداز: مهين نويدي، مدير برنامه‌ريزي و دستيار اول كارگردان: كامبيز دارابي، طراح صحنه و لباس: داريوش پيرو، عكاس: بهرنگ دزفولي‌زاده.
بازيگران: جمشيد هاشم‌پور، ماهايا پطروسيان، مجيد صالحي، علي صادقي، بهنوش بختياري، بهاره افشاري و محمود بهرامي.
سهيلي، پيش‌تر فيلم‌هاي مردي شبيه باران، مردي از جنس بلور، سهراب، شب برهنه، غوغا، تارا و تب توت فرنگي، سنگ كاغذ قيچي، چهار انگشتي و چارچنگولي را ساخته است.
در خلاصه داستان «ازدواج در وقت اضافه»‌ آمده است: فرهاد به همراه دوست و نامزدش براي به دست آوردن ثروت مادربزرگ قصد كشتن او را مي‌كنند، اما انگار اين مادربزرگ را به هيچ طريقي نمي‌شود از سر راه برداشت و تازه او عاشق هم مي‌شود و ... 

ارسال شده بوسيله fozhannews در مورخه : دوشنبه، 6 مهر ماه ، 1388 (69 مشاهده)
article375.html

«حسن برزيده»وساخت یک سريال

0
ساخت سريال خاطرات عزت‌شاهي توسط «حسن برزيده»
 
 
 

خبرگزاري فوژان:سريال 12 قسمتي «در روشنايي شب» را «حسن برزيده»بر اساس كتاب خاطرات عزت‌شاهي در شبكه پنج مي‌سازد.

 

 

  

  به گزارش ر سیده،«محمد قهرماني» مدير عامل مؤسسه شهيد آويني در اين باره  گفت: موافقت شبكه پنج در خصوص مشاركت 50 درصدي در توليد مجموعه تلويزيوني خاطرات عزت‌شاهي با عنوان موقت در روشنايي شب واصل شد و اين سريال به كارگرداني «حسن برزيده» ساخته مي‌شود.
وي افزود: فيلمنامه اين اثر را «مهدي سجاده‌چي» با اقتباسي از خاطرات كتاب خاطرات عزت‌شاهي به نگارش درآورده است كه تا كنون 11 قسمت آن به پايان رسيده و تحويل داده شده است.
قهرماني با اشاره به ساخت دكورهاي اين سريال، گفت: با برنامه‌ريزي صورت گرفته، قرار است در شهرك دفاع مقدس دكورهاي مخصوص تاريخ انقلاب اسلامي را بسازيم كه تا حتي پس از پايان كار براي ديگر پروژه‌هاي سينمايي مورد استفاده قرار گيرد.
«سعيد سعدي» مجري طرح و مؤسسه شهيد آويني تهيه‌كنندگي اين سريال را بر عهده دارد.
قهرماني پيش بيني كرد: ساخت و ساز دكورها و پيش ‌توليد اين سريال حدود دو ماه پيش توليد اين پروژه به طول مي‌انجامد.

ارسال شده بوسيله fozhannews در مورخه : دوشنبه، 6 مهر ماه ، 1388 (70 مشاهده)
article374.html

با تكذيب خبر بازي «حميد عسگري»

0
‌با تكذيب خبر بازي «حميد عسگري» در فيلم؛
جيراني: نگارش فيلمنامه «يك دلگيري ساده» ادامه دارد
 
 
 

خبرگزاري فوژان::«فريدون جيراني» حضور «حميد عسگري» خواننده پاپ را در فيلم تازه خود با عنوان «يك دلگيري ساده» تكذيب كرد و گفت: نگارش فيلمنامه اين فيلم همچنان ادامه دارد. اسامي 11 انتخاب اوليه ايران براي ارائه به اسكار اعلام شد.

 

  

  به گزارش ر سیده،«فريدون جيراني» در گفت‌وگودر اين باره گفت: فيلم «يك دلگيري ساده» هنوز در مرحله نگارش فيلمنامه است و هيچ بازيگري براي حضور در اين فيلم انتخاب نشده و تا فيلمنامه به پايان نرسد هيچ گونه انتخابي نيز صورت نخواهد گرفت.
وي افزود: اخباري كه مبني بر حضور «حميد عسگري» در اين فيلم منتشر شده كذب است و ايشان در اين پروژه همكاري ندارند.
اين كارگردان گفت: به محض به پايان رسيدن فيلمنامه كار، اخبار صحيح در اين باره منتشر خواهد شد.
جيراني درباره اين فيلم گفت: «يك دلگيري ساده» فيلمنامه‌اي با موضوعي اجتماعي است كه اتفاقات آن در امروز رخ مي‌دهند و در مرحله نگارش است.

ارسال شده بوسيله fozhannews در مورخه : سه شنبه، 24 شهريور ماه ، 1388 (83 مشاهده)
article370.html

11 انتخاب اوليه ايران براي اسكار

0
‌بي پولي، پستچي...، ترديد، درباره الي، وقتي‌همه‌خوابيم و...
اسامي 11 انتخاب اوليه ايران براي ارائه به اسكار

 

 

 

خبرگزاري فوژان: اسامي 11 انتخاب اوليه ايران براي ارائه به اسكار اعلام شد.

 

  

  به گزارش ر سیده،هيأت مسئول جهت معرفي فيلم برگزيده ايراني به فرهنگستان علوم و هنرهاي سينمايي (اسكار) با حضور كمال تبريزي، ايرج تقي‌پور، محمد داودي، مرتضي رزاق كريمي، سيد جمال ساداتيان، كيانوش عياري، علي معلم و امير اسفندياري فعاليت خود را از هفته گذشته آغاز نموده است.
اسفندياري- سخنگوي اين هيأت- ضمن اعلام آغاز فعاليت‌هاي رسمي جهت معرفي فيلم ايراني در رقابت اسكار بهترين فيلم خارجي زبان، گفت: طبق معمول روال سال‌هاي قبل و با تعامل مثبت و سازنده بنياد سينمايي فارابي و خانه سينما، هيات معرفي فيلم برگزيده ايراني به فرهنگستان علوم و هنرهاي سينمايي با تشكيل جلسه، بحث‌ها و بررسي‌هاي ابتدايي و بازبيني برخي از فيلم‌ها فعاليت خود را رسما آغاز نموده است.
وي افزود : در مراحل اوليه، بازخواني مقررات و مباحثي درباره معيارهاي اين هيأت، جهت انتخاب فيلم ايراني مطرح شده است. همچنين با تكيه بر شرط اصلي مقررات، بررسي فهرست 44 فيلم ايراني كه به تاييد اداره كل نظارت و ارزشيابي در فاصله 9 مهر 1387 تا 8 مهر 1388 به مدت يك هفته براي نخستين بار در ايران به اكران عمومي در آمده اند، انجام شده است. بر اساس اين مباحث، هيأت به فهرست يازده فيلم جهت بررسي‌هاي بيشتر رسيده است.
اسفندياري فهرست اين يازده فيلم را به ترتيب الفبا به شرح زير اعلام كرد: "آتش سبز " ساخته محمدرضا اصلاني، "بي پولي " ساخته حميد نعمت‌الله، "بيست "ساخته عبدالرضا كاهاني، "پستچي سه بار در نمي‌زند " ساخته حسن فتحي، "ترديد " ساخته واروژ كريم مسيحي، "درباره الي " ساخته اصغر فرهادي، "خاك آشنا " ساخته بهمن فرمان آرا، "سوپراستار " ساخته تهمينه ميلاني، "سه زن " ساخته منيژه حكمت، "كنعان " ساخته ماني حقيقي و "وقتي همه خوابيم " ساخته بهرام بيضايي.
اخبار تكميلي در اين زمينه متعاقبا از سوي روابط عمومي بنياد سينمايي فارابي اعلام خواهد شد
 

ارسال شده بوسيله fozhannews در مورخه : سه شنبه، 24 شهريور ماه ، 1388 (80 مشاهده)
article369.html
تعداد اخبار: 412 (42 صفحه | قابل نمايش: 10)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 ]
آخرين اخبار
· «قلاده های طلا» باز می شود[ 0 نظر - 4 مشاهده ]
· شمقدری رئیس سازمان سینمایی کشور شد[ 0 نظر - 2 مشاهده ]
· گفتگویی کوتاه با شیما جبرائیلی پور[ 0 نظر - 72 مشاهده ]
· آغاز به کار داوری فیلم‌های جشنواره فجر[ 0 نظر - 12 مشاهده ]
· برنامه روز سوم نمایش فیلم ‌در برج میلاد[ 0 نظر - 11 مشاهده ]

[ موارد بیشتر در بخش اخبار و تازه ها ]
برترین مطلب روز
تاکنون مطلبی به عنوان مطلب پربیننده انتخاب نشده است .
مطالب گذشته
جمعه، 30 دي ماه
· اکبر عبدی در نقش مادر
· موفقیت‌های پی‌در‌پی
چهارشنبه، 21 دي ماه
· نيما نور‌محمدی و موسیقی تنها‌تر از من
سه شنبه، 20 دي ماه
· علت خذف قسمت فیلم های ویدیویی از جشنواره
· فیلم‌های بخش مسابقه فجر اعلام شد
· سجادپور‌: هیچ فیلم توقیفی نداریم
· در نامه‌ای به وزیر ارشاد صورت گرفت
پنجشنبه، 8 دي ماه
· تغییر «پنجره» به «تنهاتر از من»
· فرار روبه جلویی به نام تحریم جشنواره
· 35 روز تا جشنواره فیلم فجر

مطالب قدیمی تر
لینک دوستان

خبرگزاري سينمايي فوژان

تمام لينك ها


لينكستان

farsnews


bfilmnews


mehrnews


samandehi


گالري تصاوير
*****
::  Home  ::  Downloads  ::  Your_Account  ::  Forums  ::

:: Copyright 2008 www.Fozhannews.com All rights reserved ::