خبرگزاري سينمايي فوژان  
  Create an account
منوی اصلی
لینکهای سریع
صفحه اول
دیگر بخشها
بخش کاربری
مطالب سایت
بخش خبری
امکانات سایت
جستجو


پیغام کوتاه

فقط کاربران عضو سايت ميتوانند پيغام کوتاه ارسال نمايند لطفا وارد سيستم شويد يا اينکه عضو شويد.
نظرسنجی
برترين هاي ماه از نظر شما

فیلم :
فیلم:
فیلم :
بازیگر
بازیگر:



نتایج
نظرسنجی ها

تعداد آراء: 240
نظرات : 0
ماهنامه فيلم

  

مجله دنياي تصوير
  
مجله هفتگي سينما

روزنامه

جهان سينما

بزرگداشت رسول ملاقلي‌پور و رسول احدي
ارسال شده در مورخه : جمعه، 16 اسفند ماه ، 1387 توسط fozhannews

فوژان
با حضور احد ميكائيل‌زاده، مجيد رجبي‌معمار، محمدرضا شرف‌الدين و...؛
لوح تقدير جشنواره فيلم شهر به خانواده‌هاي ملاقلي‌پور و احدي اهدا شد

 بزرگداشت رسول ملاقلي‌پور و رسول احدي در سومين جشنواره فيلم شهر در خانه‌ هنرمندان ايران برگزار شد و «سيداحد ميكائيل‌زاده» معاون فرهنگي جشنواره دولوح تقدير جشنواره را به خانواده‌هاي اين دو سينماگر اهدا كرد.

 

  

 

به گزارش رسیده،در اين مراسم كه چهارشنبه شب در سومين جشنواره فيلم شهر برپا شد، مجيد رجبي معمار، جواد طوسي، محمدرضا شرف‌الدين، احد ميكائيل زاده، مهدي فخيم زاده، احمد نجفي و قاسم جعفري به ايراد سخن پرداختند.
در اين مراسم، مدير شبكه پنج سيماي جمهوري اسلامي ايران گفت: دو سال قبل وقتي خبر در گذشت رسول ملاقلي پور با پيامكي به من ارسال شد فكر مي‌كردم يكي از شوخي هاي رسول ملاقلي پور است.
«مجيد رجبي‌معمار» گفت: وقتي با موبايل ملاقلي پور تماس گرفتم و رسول احدي گوشي را برداشت و متاسفانه خبر حقيقت داشت و چند وقت بعد رسول احدي نازنين نيز درگذشت.
در بخش ديگري از اين مراسم، «جواد طوسي» درباره جاي خالي «رسول ملاقلي‌پور» در سينماي اجتماعي ايران، گفت: هر چه قدر جلوتر مي‌رويم جاي خالي رسول ملاقلي‌پور را بيشتر حس مي‌كنيم ويژگي رسول ملاقلي پور وفاداري او به پايگاه اجتماعي‌اش بود. او به موقع در فيلم‌هايش نگاه اميدوارانه داشت، به موقع با ديدي خاكستري فيلم هايش را مي‌ساخت و حتي در دوران انزوايش نگاهي مهجور و منزوي در پس فيلم‌هايش مشهود بود. رسول ملاقلي پور ما را ملزم مي‌كند تا به تعهد رسالت، عدالت‌مندي و عاشقانگي رجوع كنيم. «سفر به چزابه»، نجات يافتگان»، «مزرعه پدري» و «قارچ سمي» هنوز قابل هستند. دو رسول سينماي ايران گويي نتوانستند در اين زمينه تشويش دوري يكديگر را تحمل كنند. ما بايد در اين روزهاي سالگرد قدر رسولهاي سينماي ايران را بيشتر بدانيم و به بهانه سالگردشان به مرور تاريخي واژه‌هايي چون عدالتخواهي و آرمانخواهي داشته باشيم.
«محمدرضا شرف‌الدين» درباره رسول ملاقلي پور و رسول احدي گفت: هنوز باورم نشده است كه هر دو رسول رفته و هميشه آنها را در كنار خود احساس مي كنم.روزهاي بسياري شده است كه در كاري مي‌مانم رسول ملاقلي پور را صدا مي‌كنم و او كمكم مي‌كند.
«رسول احدي» نيز انساني بود كه هر وقت با او كار مي‌كردم احساس آرامش داشتم و جايش خالي است. به نظرم علت موفقيت وتاثيرگذاري فيلم‌هاي ملاقلي پور آشنايي او با حس دفاع مقدس بود و او به خوبي اين حس را منتقل مي‌كرد.
در اين مراسم «احمد نجفي» نيز كه مجري برنامه بود، آشنايي با تفكر «ملاقلي‌پور» و رسيدن با او به نوعي هم‌گرايي سخن گفت و او را سينماگري دانست كه با احساس خود فيلم مي‌ساخت.
«مهدي فخيم‌زاده» نيز درباره «رسول ملاقلي‌پور» و «رسول احدي» گفت: هر دو رسول صادق بودند و خودشان بودند به همين دليل نيز در طول سال‌هاي متمادي بسيار با هم نزديك بودند.
در اين مراسم، «قاسم جعفري» هم درباره جايگاه رسول ملاقلي‌پور گفت: به نظرم رسول ملاقلي‌پور سردار سينماي دفاع مقدس بود. هر دو رسول دو نمونه معرفت و صداقت بودند و اينكه احدي پس از ملاقلي پور بود شايد ناشي از دلتنگي احدي بود.
در اين مراسم دو مستند «نشاني» و «مرد ناتمام» نمايش داده شد.
در مراسم بزرگداشت رسول ملاقلي‌پور و رسول احدي هدايايي به خانواده ملاقلي پور و احدي اهدا شد و «احدميكائيل‌زاده» معاون فرهنگي سومين جشنواره فيلم شهر به همراه «مجيد رجبي‌معمار» «محمدرضا شرف‌الدين»،‌ «جواد طوسي» و «مهدي فخيم‌زاده»، لوح تقدير سومين جشنواره‌ بين‌المللي فيلم شهر را به خانواده‌هاي اين دو سينماگر فقيد اهدا كرد.



 

نام: [ کاربر جدید ]

موضوع:
 
نظر:


:) ;) |) :- :( :0 :# *) ^) +)) :} |(( @: (:) :? :**

کد امنيتي : jos65vec
تايپ کد امنيتي : [ بازگشت ]

بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
لینکهای مرتبط
· مطالب بیشتر در مورد فوژان
· سایر مطالب نوشته شده توسط fozhannews


پربازدیدترین مطلب در زمینه فوژان:
" پیج تند " دومین تجربه کیانوش اسلامی

امتیاز دهی به مطلب
امتیاز متوسط : 0
تعداد آراء: 0

لطفا رای مورد نظرتان را در مورد این مطلب ارائه نمائید :

عالی
خیلی خوب
خوب
متوسط
بد

انتخاب ها

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

::  Home  ::  Downloads  ::  Your_Account  ::  Forums  ::

:: Copyright 2008 www.Fozhannews.com All rights reserved ::