خبرگزاري سينمايي فوژان  
  Create an account
منوی اصلی
لینکهای سریع
صفحه اول
دیگر بخشها
بخش کاربری
مطالب سایت
بخش خبری
امکانات سایت
جستجو


پیغام کوتاه

فقط کاربران عضو سايت ميتوانند پيغام کوتاه ارسال نمايند لطفا وارد سيستم شويد يا اينکه عضو شويد.
نظرسنجی
برترين هاي ماه از نظر شما

فیلم :
فیلم:
فیلم :
بازیگر
بازیگر:



نتایج
نظرسنجی ها

تعداد آراء: 240
نظرات : 0
ماهنامه فيلم

  

مجله دنياي تصوير
  
مجله هفتگي سينما

روزنامه

جهان سينما

پروانه نمايش«محاكمه در خيابان»
ارسال شده در مورخه : يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 توسط fozhannews

فوژان

 پروانه نمايش «محاكمه در خيابان»صادرشد.

 

خبرگزاري فوژان:آخرين ساخته مسعود كيميايي«محاكمه در خيابان»  پروانه نمايش گرفت.

 

  

 به گزارش زسیده«محاكمه در خيابان» آخرين اثر مسعود كيميايي است كه شكل روايي آن با 27 فيلم ساخته‌ شده‌اش در نزديك به 50 سال متفاوت است. اين فيلم، اپيزوديك نيست اما سه روايت از سه داستان را در هم كه با يك لحن و لهجه است، مي‌گويد. با همان لحن دوربين و شكل‌ و فرم فيلم‌هاي دوره سياه و سفيد مسعود كيميايي. 
«مسعود كيميايي» پيش از اين در يادداشتي ويژه آخرين فيلم خود با نام «محاكمه در خيابان» را به اين شكل معرفي كرده بود: «پسر جواني با دختري عروسي دارد چهار بعد از ظهر جوان كه كارگر يك تعميرگاه اتومبيل است،گل به اتومبيل قرض گرفته‌اش زده و شادمان به دنبال عروس در آرايشگاه مي‌رود تا شب...اما از دوست و ديگران مي‌شنود كه عروس قبل از او روابطي با مردي داشته است.پزشك هم حاضر است از رابطه‌اي بگويد كه به داشتن كودكي و مرگ او تمام شده است...جوان 3 ساعت وقت دارد تا در شهر پر از اتومبيل ساعات عصر را بگردد تا در اين تهران بزرگ مرد را پيدا كند تا مطمئن شود عروس راست مي‌گويد. فيلم در همين 3 ساعت مي‌گذرد. جوان يك اتومبيل گل زده قرض گرفته دارد، يك كت و شلوار دامادي و يك چاقو...كار به كجا خواهد رسيد؟»
در نوشتن طرح اصغر فرهادي كمك بوده است. كارگردان و نويسنده: مسعود كيميايي، مدير فيلمبرداري: تورج منصوري، تدوين‌گر: مصطفي خرقه‌پوش، صدابردار صحنه: اسحاق خانزادي، مدير توليد: محمد‌صادق آذين، دستيار اول كارگردان و برنامه‌ريز: علي‌رضا شمس، گريمور: محمد‌رضا قومي، منشي صحنه: سارا حمزه.
پولاد كيميايي، حميد‌رضا افشار، حامد بهداد و شبنم درويش بازيگران فيلم هستند و بزرگاني از بازيگري در داستان‌هاي ديگر ايفاي نقش مي‌كنند.
در دو داستان ديگر محمد‌رضا فروتن، نيكي كريمي، شقايق فراهاني، نگار فروزنده، محمد مؤيد، اكبر معززي بازي مي‌كنند .

پخش اين فيلم را موسسه فيلميران برعهده دارد كه امسال پخش فيلمهاي متفاوت ومطرحي چون وقتي همه خوابيم (بهرام بيضايي)، درباره الي... (اصغر فرهادي)، پستچي سه بار در نمي‌زند (حسن فتحي)، عيار14 (پرويز شهبازي)، صداها (فرزاد مؤتمن) و... را برعهده داشته است.
فيلميران قصد دارد در بهترين فرصت اكران فيلم «محاكمه در خيابان» را آغاز كند. 



 


نام: [ کاربر جدید ]

موضوع:
 
نظر:


:) ;) |) :- :( :0 :# *) ^) +)) :} |(( @: (:) :? :**

کد امنيتي : vim94vaz
تايپ کد امنيتي : [ بازگشت ]

بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
لینکهای مرتبط
· مطالب بیشتر در مورد فوژان
· سایر مطالب نوشته شده توسط fozhannews


پربازدیدترین مطلب در زمینه فوژان:
" پیج تند " دومین تجربه کیانوش اسلامی

امتیاز دهی به مطلب
امتیاز متوسط : 0
تعداد آراء: 0

لطفا رای مورد نظرتان را در مورد این مطلب ارائه نمائید :

عالی
خیلی خوب
خوب
متوسط
بد

انتخاب ها

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

::  Home  ::  Downloads  ::  Your_Account  ::  Forums  ::

:: Copyright 2008 www.Fozhannews.com All rights reserved ::