فقط کاربران عضو سايت ميتوانند پيغام کوتاه ارسال نمايند لطفا وارد سيستم شويد يا اينکه عضو شويد.
نظرسنجی
ماهنامه فيلم
مجله دنياي تصوير
مجله هفتگي سينما
روزنامه
جهان سينما
«شطرنج» دربلاتكليفی
ارسال شده در مورخه : جمعه، 15 آبان ماه ، 1388 توسط fozhan
جليلي: مسئولان شهر ساوه «شطرنج» را بلاتكليف نگه داشتهاند.
خبرگزاري فوژان: «ابوالفضل جليلي» با بيان اينكه همه شرايط براي آغاز فيلمبرداري «شطرنج» محيا است گفت: متاسفانه دو ماه است كه مسولان شهر ساوه من را بلاتكليف نگه داشتهاند و هنوز نميدانم كه آيا مي توانم كار را در اين شهر كليد بزنم يا خير؟
به گزارش ر سید از فارس،«ابوالفضل جليلي» در گفتوگویی در خصوص آخرين وضعيت «شطرنج» جديدترين فيلم سينمايي خود گفت: در حال همه عوامل فيلم انتخاب شده اند و منتظر هستم تا پس از سلامت كامل يكي از بازيگران فيلم كه چندي پيش تصادف خفيفي داشت، هرچهسريعتر فيلمبرداري را شروع كنم چرا كه از اين همه وقفه در كار خودم هم خسته شدهام. وي افزود: كار چينش مهرههاي «شطرنج» به طور كامل به پايان رسيده و حتي بيشتر از حد معمول اجازه دادم تا بازيگر اصلي كار استراحت كند كه با توجه به بهبودي كامل او هفته آينده فيلم كليد خواهد خورد. كارگردان «شطرنج» با انتقاد از مسولان ساوه ادامه داد: متاسفانه دو ماه است كه مسولان اين شهرستان من را بلاتكليف نگه داشتهاند، نه مي گويند كه ميتوانم در اين شهر فيلمبرداري كنم و نه ميگويند كه نميتوانم و به همين دليل واقعا از آنها ميخواهم تا تكليف من را مشخص كنند. وي تصريح كرد: البته از آنجائيكه من اغلب كارهايم را در ساوه فيلمبرداري كردهام اميدورام باز هم بتوانم كارم را در اين شهر بسازم اما اگر مسولان همكاري نكنند با وجود اينكه روي دكورها و لوكيشن هم كار كردهام، به احتمال فراوان به چابهار خواهم رفت. جليلي درخصوص داستان فيلم جديد خود گفت: «شطرنج» از مضموني اجتماعي برخوردار است و به رابطه يك زن و شوهر ميپردازد كه پس از ازدواج با مشكلاتي روبهرو ميشوند. وي در خاتمه تاكيد كرد: فيلمبرداري اين فيلم حدود سه ماه طول ميكشد و به احتمال فراوان «شرنج» در فصل زمستان آماده نمايش خواهد شد.
بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند . برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .